Gañán Aceituno, Judith judith.ganan@urjc.es
Actividades
- Artículos 22
- Libros 0
- Capítulos de libro 19
- Congresos 2
- Documentos de trabajo 0
- Informes técnicos 0
- Proyectos de investigación 0
- Tesis dirigidas 0
- Patentes o licencias de software 0
Chiral HPLC-MS/MS determination of hyoscyamine enantiomers in baby herbal infusions after preconcentration with sulfonic HMS mesostructured silica synthesized by co-condensation
- Vera-Baquero, Fernando L
- Morante-Zarcero, Sonia
- Sierra, Isabel
Microchemical Journal - 1/3/2024
10.1016/j.microc.2024.110150 Ver en origen
- ISSN 0026265X
Evaluating the stability of tropane and opium alkaloids during baking in homemade gluten-free poppy seed crackers
- Gonzalez-Gomez, Lorena
- Casado-Hidalgo, Gema
- Ganan, Judith
- Perez-Quintanilla, Damian
- Morante-Zarcero, Sonia
- Sierra, Isabel
Lwt-Food Science And Technology - 15/12/2024
10.1016/j.lwt.2024.117080 Ver en origen
- ISSN 10961127
Determination of atropine and scopolamine in honey using a miniaturized polymer-based solid-phase extraction protocol prior to the analysis by HPLC-MS/MS
- Fernández-Pintor B
- Paniagua G
- Gañán J
- Morante-Zarcero S
- Garcinuño RM
- Fernández P
- Sierra I
Polymer - 1/1/2024
10.1016/j.polymer.2024.126904 Ver en origen
- ISSN 00323861
Atropine and scopolamine occurrence in spices and fennel infusions
- González-Gómez, L
- Gañán, J
- Morante-Zarcero, S
- Pérez-Quintanilla, D
- Sierra, I
Food Control - 1/4/2023
10.1016/j.foodcont.2022.109555 Ver en origen
- ISSN 09567135
Nanomaterials-modified electrochemical sensors for sensitive determination of alkaloids: Recent trends in the application to biological, pharmaceutical and agri-food samples
- Ganan, Judith
- Martinez-Garcia, Gonzalo
- Morante-Zarcero, Sonia
- Perez-Quintanilla, Damian
- Sierra, Isabel
Microchemical Journal - 1/1/2023
10.1016/j.microc.2022.108136 Ver en origen
- ISSN 0026265X
Mesostructured Silicas as Cation-Exchange Sorbents in Packed or Dispersive Solid Phase Extraction for the Determination of Tropane Alkaloids in Culinary Aromatics Herbs by HPLC-MS/MS
- González-Gómez, L
- Gañán, J
- Morante-Zarcero, S
- Pérez-Quintanilla, D
- Sierra, I
Toxins - 1/3/2022
10.3390/toxins14030218 Ver en origen
- ISSN 20726651
2-Mercaptopyrimidine-functionalized mesostructured silicas to develop electrochemical sensors for a rapid control of scopolamine in tea and herbal tea infusions
- Gañán, J
- Morante-Zarcero, S
- Pérez-Quintanilla, D
- Sierra, I
Microchemical Journal - 1/9/2020
10.1016/j.microc.2020.104877 Ver en origen
- ISSN 0026265X
New Advanced Materials and Sorbent-Based Microextraction Techniques as Strategies in Sample Preparation to Improve the Determination of Natural Toxins in Food Samples
- Casado, N
- Gañán, J
- Morante-Zarcero, S
- Sierra, I
Molecules - 1/2/2020
10.3390/molecules25030702 Ver en origen
- ISSN 14203049
Sulfonic Acid-Functionalized SBA-15 as Strong Cation-Exchange Sorbent for Solid-Phase Extraction of Atropine and Scopolamine in Gluten-Free Grains and Flours
- González-Gómez, L
- Gañán, J
- Morante-Zarcero, S
- Pérez-Quintanilla, D
- Sierra, I
Foods - 1/12/2020
10.3390/foods9121854 Ver en origen
- ISSN 23048158
A simple and sensitive portable system for a rapid evaluation of bisphenol A contamination in potable and environmental waters using a mesoporous silica-modified carbon paste electrode
- Morante-Zarcero, S
- Perez-Quintanilla, D
- Ganan, J
- Alonso, IS
International Journal Of Environmental Analytical Chemistry (p. 607-620) - 28/5/2019
10.1080/03067319.2019.1609458 Ver en origen
- ISSN 03067319
Este/a investigador/a no tiene libros.
Green nanomaterials for sorbent-based extraction techniques in food analysis
- Gañán J
- Pérez-Quintanilla D
- Morante-Zarcero S
- Sierra I
Comprehensive Analytical Chemistry (p. 331-370) - 1/1/2024
10.1016/bs.coac.2023.09.014 Ver en origen
- ISSN 0166526X
Gamificación coordinada en aula-laboratorio entre distintas asignaturas del Gradoen Ciencia y Tecnología de los Alimentos
- Natalia Casado Navas
- Judith Gañán Aceituno
- Gonzalo Martínez
- Damián Pérez Quintanilla
- Sonia Morante Zarcero
- Isabel Sierra Alonso
La Motivación Y La Dinamización En La Enseñanza Universitaria (p. 513-528) - 1/1/2023
- iMarina
Creación de un diario de misión digital basado en la superación de distintos retos para mejorar el rendimiento académico de los estudiantes del grado enCiencia y Tecnología de los Alimentos
- Natalia Casado Navas
- Judith Gañán Aceituno
- Lorena González Gómez
- Gema Casado Hidalgo
- Sonia Morante Zarcero
- Isabel Sierra
In-Red 2023. Ix Congreso Nacional De Innovación Educativa Y Docencia En Red: Modelos Transformadores Docentes Para Un Aprendizaje A Lo Largo De La Vida (p. 626-640) - 1/1/2023
- iMarina
Occurrence of Pyrrolizidines and Other Alkaloids of Plant Origin in Foods
- Casado N
- Gañán J
- Morante-Zarcero S
- Sierra I
Encyclopedia Of Food Safety, Second Edition, Volume 1-4 (p. V1-518) - 1/1/2023
Analytical Strategies for the Control of Plant Alkaloids in Food: New Advances in Sample Preparation and Analysis
- Morante-Zarcero S
- Gañán J
- Casado N
- Sierra I
Encyclopedia Of Food Safety, Second Edition, Volume 1-4 (p. V1-529) - 1/1/2023
TANQALI “Come, Acierta, Escapa”. Escape room educativo coordinado entre asignaturas del Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
- Natalia Casado Navas
- Judith Gañán Aceituno
- Gonzalo Martínez
- Sonia Morante Zarcero
- Damián Pérez Quintanilla
- Isabel Sierra
El Reto De La Evaluación En La Enseñanza Universitaria Y Otras Experiencias Educativas (p. 241-254) - 1/1/2022
- iMarina
Desarrollo y evaluación de competencias de manera activa a través del proyecto de Aprendizaje-Servicio: “Alimentarse no tiene desperdicio. Frutas y Verduras: Todo por ganar y nada que perder”
- Judith Gañán Aceituno
- Natalia Casado Navas
- Sonia Morante Zarcero
- Isabel Sierra Navarro
El Reto De La Evaluación En La Enseñanza Universitaria Y Otras Experiencias Educativas (p. 267-282) - 1/1/2022
- iMarina
Coordinación horizontal de asignaturas a través de una experiencia de gamificación con estudiantes del Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
- Isabel Sierra
- Sonia Morante Zarcero
- Judith Gañán Aceituno
- Natalia Casado Navas
Aplicaciones De Las Plataformas De Enseñanza Virtual A La Educación Superior: [Vi Monográfico De Innovación Docente] (p. 357-368) - 1/1/2021
- iMarina
Sustancias anabolizantes y no autorizadas en alimentos
- Judith Gañán Aceituno
- Isabel Sierra Alonso
Estrategias Avanzadas Para La Mejora De La Calidad, La Seguridad Y La Funcionalidad De Los Alimentos (p. 265-280) - 1/1/2021
- iMarina
GAMIFICATION EXPERIENCE COORDINATED BETWEEN SUBJECTS OF THE DEGREE IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY AT THE REY JUAN CARLOS UNIVERSITY THROUGH SEVERAL ACADEMIC YEARS (2019-2023)
- Natalia Casado
- Judith Gañán
- Sonia Morante‐Zarcero
- Gonzalo Martínez‐García
- Damián Pérez‐Quintanilla
- Isabel Sierra
Inted2017: 11th International Technology, Education And Development Conference - 27/3/2023
10.21125/inted.2023.2117 Ver en origen
- ISSN 23401079
THEORETICAL-PRACTICAL CONFERENCES DELIVERED BY FORMER STUDENTS TO IMPROVE THE TRAINING AND MOTIVATION OF UNIVERSITY STUDENTS
- Natalia Casado
- Judith Gañán
- Isabel Sierra
- Sonia Morante‐Zarcero
Inted2017: 11th International Technology, Education And Development Conference - 27/3/2023
10.21125/inted.2023.2110 Ver en origen
- ISSN 23401079
Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.
Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.
Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.
Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.
Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.
Grupos de investigación
Perfiles de investigador/a
-
ORCID
-
Scopus Author ID
-
Dialnet id