Chaya Romero, Carolina carolina.chaya@upm.es
Actividades
- Artículos 58
- Libros 1
- Capítulos de libro 4
- Congresos 57
- Documentos de trabajo 0
- Informes técnicos 0
- Proyectos de investigación 14
- Tesis dirigidas 3
- Patentes o licencias de software 1
Plant-Based Chocolate Desserts: Analysis of Consumer's Response According to Sensory Properties of Products and Consumer Attitude Towards Meat Reduction
- Della Fontana, FD
- López-Font, G
- Moussaoui, D
- Goldner, MC
- Chaya, C
Plant Foods For Human Nutrition - 1/6/2025
- ISSN 09219668
- iMarina
One citation, one vote! A new approach for analysing check-all-that-apply (CATA) data using L1-norm methods
- Chaya, C
- Castura, J C
- Greenacre, M J
FOOD QUALITY AND PREFERENCE - 25/12/2025
10.1016/j.foodqual.2025.105639 Ver en origen
- ISSN 09503293
Improving inclusion of people with reduced intellectual abilities in consumer testing
- Lopez-Font, G
- Suarez-Figueroa, MC
- Chaya, C
Food Quality And Preference - 1/1/2025
10.1016/j.foodqual.2024.105296 Ver en origen
- ISSN 09503293
Bronchiolitis trends in out-of-hospital urgent care services in the Community of Madrid: Observational study, 2016-2023
- Horrillo-García, C
- García, LS
- Cintora-Sanz, AM
- González-León, MJ
- Chaya-Romero, C
- Quesada-Cubo, V
- Rendo-Murillo, JA
Anales De Pediatria (p. 3-12) - 1/1/2024
10.1016/j.anpedi.2023.11.002 Ver en origen
- ISSN 16954033
- iMarina
- iMarina
Eating with the eyes? Tracking food choice in restaurant's menu
- Mora, M
- Romeo-Arroyo, E
- Chaya, C
- Gayoso, L
- Larranaga-Ayastuy, E
- Vázquez-Araújo, L
Food Quality And Preference - 1/8/2023
10.1016/j.foodqual.2023.104956 Ver en origen
- ISSN 09503293
Evaluation of consumers’ response to plant-based burgers according to their attitude towards meat reduction
- Moussaoui, D
- Torres-Moreno, M
- Tárrega, A
- Martí, J
- López-Font, G
- Chaya, C
Food Quality And Preference - 1/8/2023
10.1016/j.foodqual.2023.104955 Ver en origen
- ISSN 09503293
- iMarina
- iMarina
Mechanical and Sensory Properties of Pulse Gels in the Development of New Plant Based Food
- Moussaoui, D
- González, M
- Rizo, A
- Chaya, C
- Tarrega, A
Sustainability - 1/6/2023
10.3390/su15129407 Ver en origen
- ISSN 20711050
Early changes in elderly food habits related to reduced protein intake
- Carrillo, E
- Chaya, C
- Viadel, A
- Laguna, L
- Tarrega, A
Food Quality And Preference - 1/5/2023
10.1016/j.foodqual.2023.104862 Ver en origen
- ISSN 09503293
- iMarina
- iMarina
Use of multi-intake temporal dominance of sensations (TDS) and temporal dominance of emotions (TDE) protocols to evaluate the influence of different beverage pairings on chocolate
- Isac-Torrente, L
- Martí, J
- Isidro, B
- Lázaro, A
- Chaya, C
International Journal Of Gastronomy And Food Science - 3/2/2023
10.1016/j.ijgfs.2023.100681 Ver en origen
- ISSN 1878450X
Effect of pH and Calcium on the Techno Functional Properties of Different Pulse Flours, Pastes, and Gels
- Moussaoui, D
- Chaya, C
- Badia-Olmos, C
- Rizo, A
- Tarrega, A
Food And Bioprocess Technology (p. 2292-2303) - 20/11/2023
10.1007/s11947-023-03264-1 Ver en origen
- ISSN 19355130
Evaluation of Hedonic and Emotional Response Evoked by Wines
- Carolina Chaya
- María Mora
Wine Analysis And Testing Techniques - 25/1/2024
Sensometría
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
Análisis Sensorial De Alimentos Y Respuesta Del Consumidor (p. 27-122) - 1/1/2022
- iMarina
Respuesta emocional
- MORA, M. and CHAYA, C.
Análisis Sensorial De Alimentos Y Respuesta Del Consumidor (p. 389-402) - 1/1/2022
- iMarina
Sensometrics Conference
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Presidente del Comité Científico)
6/6/2024
- iMarina
Early changes in food habits of elderly people related to the reduction in protein intake
- Carrillo E, Chaya C, Santamaría N, Viadel A, Tárrega A
Eurosense 2022 - 13/9/2022
- iMarina
Tenth European Sensory and Consumer Science Conference, Turku (Finlandia), 13-16 septiembre, 2022.
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Miembro del comite cientifico)
1/9/2022
- iMarina
Temporal Changes onFood Pairings Perception: A Statis Application on TDS/TDE data.
- J. Martí, L. Isac, B. Isidro, A. Lázaro, C. Chaya
13/6/2022
- iMarina
Sentir o no sentir: esa es la cuestión
- Carolina Chaya
8/6/2022
- iMarina
Congreso de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial; Logroño, 6-8 junio, 2022
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Miembro del comite cientifico)
6/6/2022
- iMarina
Relación entre las diferencias en la composición de la saliva asociadas a factores biológicos con la percepción del aroma, la aceptabilidad y la respuesta emocional del consumidor de vino
- Criado, Celia - Chaya, Carolina - Muñoz-González, Carolina - Mora, Maria - Fernández-Ruíz, Virginia - Pozo-Bayón, Miriam
6/6/2022
- iMarina
Perfil flash en el desarrollo de productos veganos elaborados a partir de distintas legumbres
- M. González, D. Moussaoui, A. Rizo, C. Chaya, A. Tarrega
6/6/2022
- iMarina
Cambios en hábitos y consumo de alimentos en el adulto mayor. Estudio cualitativo con grupos de discusión.
- Carrillo E, Chaya C, Viadel A, Santamaría N, Torres JD, Tárrega A
6/6/2022
- iMarina
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Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.
ACTIVIDADES FORMATIVAS SENSOMETRÍA AEPAS 2024” (SENSOMETRICS 2024)
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 01-01-2024
- iMarina
RECLUTAMIENTO Y SOPORTE EN EVALUACIÓN CON CONSUMIDORES (B)
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 06-05-2022
- iMarina
RECLUTAMIENTO Y SOPORTE EN EVALUACIÓN CON CONSUMIDORES (C)
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 15-03-2022
- iMarina
ASESORAMIENTO TECNICO Y AUDITORIA INTERNA PARA CUMPLIMIENTO DE LA NORMA ISO 17025
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 01-01-2021
- iMarina
ASESORAMIENTO TÉCNICO EN EL ANÁLISIS DE DATOS DEL SECTOR VITIVINÍCOLA DE MADRID EN EL CONTEXTO
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 01-01-2021
- iMarina
VALORACION DE FINCAS EN EL TERMINO MUNICIPAL DE CASPE (ZARAGOZA)
- FERRER LORENZO, JUAN RAMON (Investigador principal (IP))
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador/a)
Ejecución: Desde 01-01-2021
- iMarina
ANALISIS DE MUESTRAS DATOS
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: 30-09-2020 - 02-09-2022
- iMarina
DIRECCION TECNICA PARA LA IMPLANTACION Y PUESTA EN MARCHA DE UN VIÑEDO DE NUEVA PLANTACIONY ASESORAM
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 01-01-2020
- iMarina
SENSOMETRIA APLICADA
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: 13-05-2019 - 12-03-2020
- iMarina
Plant-based products as a more sustainable source of protein: Exploring physico-chemical and sensory properties and consumer response
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Director)
- Tarrega, Amparo (Director) Doctorando: Moussaoui, Djemaa
24/6/2024
- iMarina
Behaviour of aroma compounds during the oral processing of wine: modulation by wine composition and human physiology.
- Miriam Del Pozo Bayón (Codirector)
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Codirector)
1/1/2022
- iMarina
Grupos de investigación
-
Innovación y Gestión Empresarial
Rol: Miembro
Perfiles de investigador/a
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