Losada Arias, Manuel Maximino manuelmaximino.losada@upm.es

Actividades

Impact of the application of monosilicic acid to grapevine (Vitis vinifera L.) on the chemical composition of young red Mencia wines

  • Losada MM
  • Hernández-Apaolaza L
  • Morata A
  • Revilla E

Food Chemistry - 1/1/2022

10.1016/j.foodchem.2022.132140 Ver en origen

  • ISSN 03088146

Phenolic Composition and Color of Single Cultivar Young Red Wines Made with Mencia and Alicante-Bouschet Grapes in AOC Valdeorras (Galicia, NW Spain)

  • Revilla E
  • Losada MM
  • Gutiérrez E

Beverages - 1/1/2016

10.3390/beverages2030018 Ver en origen

  • ISSN 23065710

Effect of five enological practices and of the general phenolic composition on fermentation-related aroma compounds in Mencia young red wines

  • Revilla Garcia, Eugenio
  • Anon, Ana
  • Lopez, Jorge F
  • Hernando, Diego
  • Orriols, Ignacio
  • Revilla, Eugenio
  • Losada, Manuel M
... Ver más Contraer

Food Chemistry (p. 268-275) - 1/1/2014

10.1016/j.foodchem.2013.10.056 Ver en origen

  • ISSN 03088146

Influence of some oenological practices on the aromatic and sensorial characteristics of white Verdejo wines

  • Revilla Garcia, Eugenio
  • Losada, Manuel M
  • Lopez, Jorge F
  • Anon, Ana
  • Andres, Jesus

International Journal Of Food Science And Technology (p. 1826-1834) - 1/9/2012

10.1111/j.1365-2621.2012.03038.x Ver en origen

  • ISSN 09505423

Influence of some prefermentative treatments on aroma composition and sensory evaluation of white Godello wines

  • Revilla Garcia, Eugenio
  • Losada, Manuel M
  • Andres, Jesus
  • Cacho, Juan
  • Lopez, Jorge F

Food Chemistry (p. 884-891) - 1/4/2011

10.1016/j.foodchem.2010.09.060 Ver en origen

  • ISSN 03088146

Concerted base-promoted elimination in the decomposition of N-halo amino acids

  • Armesto X
  • Canle L M
  • García M
  • Losada M
  • Santaballa J

Journal Of Physical Organic Chemistry (p. 552-560) - 1/1/1996

10.1002/(sici)1099-1395(199608)9:8<552::aid-poc820>3.0.co;2-r Ver en origen

  • ISSN 08943230

Halogen-induced aqueous oxidation of (l)-isoleucine

  • Armesto X
  • Moisés Canle L
  • García M
  • Losada M
  • Santaballa J

Bull Soc Chim Fr (p. 1061-1068) - 1/12/1995

  • ISSN 00378968
  • iMarina

Concerted Grob Fragmentation in N-Halo-α-amino Acid Decomposition

  • Armesto X
  • Canle M
  • Losada M
  • Santaballa J

Journal Of Organic Chemistry (p. 4659-4664) - 1/8/1994

10.1021/jo00095a048 Ver en origen

  • ISSN 00223263

Acid-base equilibria and decomposition of secondary (N-Cl)-α-amino acids.

  • Armesto X
  • Canle M
  • Gamper A
  • Losada M
  • Santaballa J

Tetrahedron (p. 10509-10520) - 1/1/1994

10.1016/s0040-4020(01)89591-0 Ver en origen

  • ISSN 00404020

General base catalysis in the decomposition of N‐Cl‐Valine in aqueous solution

  • Abia L
  • Armesto X
  • Canle L M
  • García M
  • Losada M
  • Santaballa J

International Journal Of Chemical Kinetics (p. 1041-1053) - 1/1/1994

10.1002/kin.550261008 Ver en origen

  • ISSN 05388066

Este/a investigador/a no tiene libros.

Este/a investigador/a no tiene capítulos de libro.

INFLUENCE OF FIVE ENOLOGICAL PRACTICES ON ELEVEN SENSORY DESCRIPTORS IN MENCIA RED WINES

  • Eugenio Revilla García
  • Elena Falqué
  • AÑON NOVILLO, ANA
  • LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
  • LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.

9/9/2012

  • iMarina

Influencia de cinco prácticas enológicas sobre los aromas de origen fermentativo y la composición fenólica de vinos tintos de Mencía

  • Montserrat Íñiguez
  • Ignacio Orriols
  • Eugenio Revilla
  • AÑON NOVILLO, ANA
  • LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
  • LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.

Actas Del 35º Congreso Mundial De La Viña Y Del Vino - 1/1/2012

  • iMarina

Influencia de cinco técnicas enológicas en parámetros relacionados con la acidez y el color en vinos tintos de Mencía

  • Eugenio Revilla García
  • AÑON NOVILLO, ANA
  • ANDRES CORTES, JESUS
  • LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
  • LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.

Actas Del 34º Congreso Mundial De La Vid Y Del Vino (p. 1-4) - 1/2/2011

  • iMarina

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Modelización de la respuesta agronómica y fisiológica de nueve cultivares de vid en secano y regadío

  • AÑON NOVILLO, ANA (Participante)
  • LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO (Participante)
  • DE LA FUENTE LLOREDA, MARIO (Participante)
  • SOTES RUIZ, VICENTE (Participante)
  • Ruiz García, Constantino (Participante)
  • BAEZA TRUJILLO, PILAR (Investigador principal (IP))

Ejecución: 01-01-2009 - 31-12-2011

Tipo: Nacional

  • iMarina

Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 5/03/24 20:14