Losada Arias, Manuel Maximino manuelmaximino.losada@upm.es
Actividades
- Artículos 15
- Libros 0
- Capítulos de libro 0
- Congresos 3
- Documentos de trabajo 0
- Informes técnicos 0
- Proyectos de investigación 1
- Tesis dirigidas 0
- Patentes o licencias de software 0
Impact of the application of monosilicic acid to grapevine (Vitis vinifera L.) on the chemical composition of young red Mencia wines
- Losada MM
- Hernández-Apaolaza L
- Morata A
- Revilla E
Food Chemistry - 1/1/2022
10.1016/j.foodchem.2022.132140 Ver en origen
- ISSN 03088146
Phenolic Composition and Color of Single Cultivar Young Red Wines Made with Mencia and Alicante-Bouschet Grapes in AOC Valdeorras (Galicia, NW Spain)
- Revilla E
- Losada MM
- Gutiérrez E
Beverages - 1/1/2016
10.3390/beverages2030018 Ver en origen
- ISSN 23065710
Effect of five enological practices and of the general phenolic composition on fermentation-related aroma compounds in Mencia young red wines
- Revilla Garcia, Eugenio
- Anon, Ana
- Lopez, Jorge F
- Hernando, Diego
- Orriols, Ignacio
- Revilla, Eugenio
- Losada, Manuel M
Food Chemistry (p. 268-275) - 1/1/2014
10.1016/j.foodchem.2013.10.056 Ver en origen
- ISSN 03088146
Influence of some oenological practices on the aromatic and sensorial characteristics of white Verdejo wines
- Revilla Garcia, Eugenio
- Losada, Manuel M
- Lopez, Jorge F
- Anon, Ana
- Andres, Jesus
International Journal Of Food Science And Technology (p. 1826-1834) - 1/9/2012
10.1111/j.1365-2621.2012.03038.x Ver en origen
- ISSN 09505423
Influence of some prefermentative treatments on aroma composition and sensory evaluation of white Godello wines
- Revilla Garcia, Eugenio
- Losada, Manuel M
- Andres, Jesus
- Cacho, Juan
- Lopez, Jorge F
Food Chemistry (p. 884-891) - 1/4/2011
10.1016/j.foodchem.2010.09.060 Ver en origen
- ISSN 03088146
Concerted base-promoted elimination in the decomposition of N-halo amino acids
- Armesto X
- Canle L M
- García M
- Losada M
- Santaballa J
Journal Of Physical Organic Chemistry (p. 552-560) - 1/1/1996
10.1002/(sici)1099-1395(199608)9:8<552::aid-poc820>3.0.co;2-r Ver en origen
- ISSN 08943230
Halogen-induced aqueous oxidation of (l)-isoleucine
- Armesto X
- Moisés Canle L
- García M
- Losada M
- Santaballa J
Bull Soc Chim Fr (p. 1061-1068) - 1/12/1995
- ISSN 00378968
- iMarina
Concerted Grob Fragmentation in N-Halo-α-amino Acid Decomposition
- Armesto X
- Canle M
- Losada M
- Santaballa J
Journal Of Organic Chemistry (p. 4659-4664) - 1/8/1994
10.1021/jo00095a048 Ver en origen
- ISSN 00223263
Acid-base equilibria and decomposition of secondary (N-Cl)-α-amino acids.
- Armesto X
- Canle M
- Gamper A
- Losada M
- Santaballa J
Tetrahedron (p. 10509-10520) - 1/1/1994
10.1016/s0040-4020(01)89591-0 Ver en origen
- ISSN 00404020
General base catalysis in the decomposition of N‐Cl‐Valine in aqueous solution
- Abia L
- Armesto X
- Canle L M
- García M
- Losada M
- Santaballa J
International Journal Of Chemical Kinetics (p. 1041-1053) - 1/1/1994
10.1002/kin.550261008 Ver en origen
- ISSN 05388066
Este/a investigador/a no tiene libros.
Este/a investigador/a no tiene capítulos de libro.
INFLUENCE OF FIVE ENOLOGICAL PRACTICES ON ELEVEN SENSORY DESCRIPTORS IN MENCIA RED WINES
- Eugenio Revilla García
- Elena Falqué
- AÑON NOVILLO, ANA
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
- LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.
9/9/2012
- iMarina
Influencia de cinco prácticas enológicas sobre los aromas de origen fermentativo y la composición fenólica de vinos tintos de Mencía
- Montserrat Íñiguez
- Ignacio Orriols
- Eugenio Revilla
- AÑON NOVILLO, ANA
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
- LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.
Actas Del 35º Congreso Mundial De La Viña Y Del Vino - 1/1/2012
- iMarina
Influencia de cinco técnicas enológicas en parámetros relacionados con la acidez y el color en vinos tintos de Mencía
- Eugenio Revilla García
- AÑON NOVILLO, ANA
- ANDRES CORTES, JESUS
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
- LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.
Actas Del 34º Congreso Mundial De La Vid Y Del Vino (p. 1-4) - 1/2/2011
- iMarina
Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.
Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.
Modelización de la respuesta agronómica y fisiológica de nueve cultivares de vid en secano y regadío
- AÑON NOVILLO, ANA (Participante)
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO (Participante)
- DE LA FUENTE LLOREDA, MARIO (Participante)
- SOTES RUIZ, VICENTE (Participante)
- Ruiz García, Constantino (Participante)
- BAEZA TRUJILLO, PILAR (Investigador principal (IP))
Ejecución: 01-01-2009 - 31-12-2011
Tipo: Nacional
- iMarina
Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.
Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.
Grupos de investigación
-
Electromagnetismo y sistemas biológicos
Rol: Miembro
Perfiles de investigador/a
-
ORCID
-
Scopus Author ID