Morales Hernandez, Diego diego.morales@uam.es
Actividades
- Artículos 21
- Libros 0
- Capítulos de libro 0
- Congresos 1
- Documentos de trabajo 0
- Informes técnicos 0
- Proyectos de investigación 0
- Tesis dirigidas 0
- Patentes o licencias de software 0
Role of Chrononutrition in the Antihypertensive Effects of Natural Bioactive Compounds
- Ibarz-Blanch, N
- Morales, D
- Calvo, E
- Ros-Medina, L
- Muguerza, B
- Bravo, FI
- Suarez, M
Nutrients - 1/5/2022
10.3390/nu14091920 Ver en origen
- ISSN 20726643
Use of Strawberry Tree (Arbutus unedo) as a Source of Functional Fractions with Biological Activities
- Morales, Diego;
Foods - 1/12/2022
10.3390/foods11233838 Ver en origen
- ISSN 23048158
Potential Role of Bioactive Proteins and Peptides Derived from Legumes towards Metabolic Syndrome
- Garces-Rimon, M
- Morales, D
- Miguel-Castro, M
Nutrients - 1/12/2022
10.3390/nu14245271 Ver en origen
- ISSN 20726643
Modulation of human intestinal microbiota in a clinical trial by consumption of a beta-d-glucan-enriched extract obtained from Lentinula edodes
- Morales, Diego
- Shetty, Sudarshan A.
- Lopez-Plaza, Bricia
- Gomez-Candela, Carmen
- Smidt, Hauke
- Marin, Francisco Ramon
- Soler-Rivas, Cristina;
EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION (p. 3249-3265) - 1/9/2021
10.1007/s00394-021-02504-4 Ver en origen
- ISSN 14366207
Oak trees (Quercus spp.) as a source of extracts with biological activities: A narrative review
- Morales, Diego;
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY (p. 116-125) - 1/3/2021
10.1016/j.tifs.2021.01.029 Ver en origen
- ISSN 09242244
Pseudocereals: a novel source of biologically active peptides
- Morales D., Miguel M., Garcés-Rimón M.
Critical Reviews In Food Science And Nutrition (p. 1537-1544) - 1/1/2021
10.1080/10408398.2020.1761774 Ver en origen
- ISSN 10408398
Screening of bioactive compounds in truffles and evaluation of pressurized liquid extractions (PLE) to obtain fractions with biological activities
- Tejedor-Calvo E., Morales D., Marco P., Sánchez S., Garcia-Barreda S., Smiderle F.R., Iacomini M., Villalva M., Santoyo S., Soler-Rivas C.
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1/6/2020
10.1016/j.foodres.2020.109054 Ver en origen
- ISSN 09639969
Isolation and comparison of α- and β-D-glucans from shiitake mushrooms (Lentinula edodes) with different biological activities
- Morales D
- Rutckeviski R
- Villalva M
- Abreu H
- Soler-Rivas C
- Santoyo S
- Iacomini M
- Smiderle F
CARBOHYDRATE POLYMERS - 1/2/2020
10.1016/j.carbpol.2019.115521 Ver en origen
- ISSN 01448617
Effects of gamma irradiation on the shelf-life and bioactive compounds of Tuber aestivum truffles packaged in passive modified atmosphere
- Tejedor-Calvo E
- Morales D
- García-Barreda S
- Sánchez S
- Venturini ME
- Blanco D
- Soler-Rivas C
- Marco P
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY - 2/11/2020
10.1016/j.ijfoodmicro.2020.108774 Ver en origen
- ISSN 01681605
Este/a investigador/a no tiene libros.
Este/a investigador/a no tiene capítulos de libro.
Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.
Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.
Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.
Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.
Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.
Grupos de investigación
-
Ingredientes Alimentarios Funcionales
Rol: Miembro
Perfiles de investigador/a
-
ORCID
-
Scopus Author ID