García López, María Concepción
Actividades
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Extraction, detection and determination of dietary microRNA: A review
- Guzmán-Lorite, M.
- Muñoz-Moreno, L.
- Marina, M.L.
- Carmena, M.J.
- García, M.C.
Trends in Food Science and Technology (p. 215-233) - 2023
Editor: Elsevier Ltd
10.1016/j.tifs.2023.04.001 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0924-2244
Extraction of valuable compounds from brewing residues: Malt rootlets, spent hops, and spent yeast
- Olivares-Galván, S.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Trends in Food Science and Technology (p. 181-197) - 2022
Editor: Elsevier Ltd
10.1016/j.tifs.2022.06.002 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0924-2244
Organophosphorus flame retardants and plasticizers in water and air I. Occurrence and fate
- Reemtsma, T.
- García-López, M.
- Rodríguez, I.
- Quintana, J.B.
- Rodil, R.
TrAC - Trends in Analytical Chemistry (p. 727-737) - 2008
10.1016/j.trac.2008.07.002 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0165-9936
Organophosphorus flame retardants and plasticizers in water and air II. Analytical methodology
- Quintana, J.B.
- Rodil, R.
- Reemtsma, T.
- García-López, M.
- Rodríguez, I.
TrAC - Trends in Analytical Chemistry (p. 904-915) - 2008
10.1016/j.trac.2008.08.004 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0165-9936
Pressurized liquid extraction followed by gas chromatography with atomic emission detection for the determination of fenbutatin oxide in soil samples
- Canosa, P.
- Montes, R.
- Lamas, J.P.
- García-López, M.
- Orriols, I.
- Rodríguez, I.
Talanta (p. 598-602) - 2009
Editor: Elsevier
10.1016/j.talanta.2009.04.033 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0039-9140
Analysis of olive allergens
- Esteve, C.
- Montealegre, C.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Talanta (p. 1-14) - 2012
Editor: Elsevier B.V.
10.1016/j.talanta.2012.01.016 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0039-9140
Determination of organophosphate flame retardants and plasticizers in sediment samples using microwave-assisted extraction and gas chromatography with inductively coupled plasma mass spectrometry
- García-López, M.
- Rodríguez, I.
- Cela, R.
- Kroening, K.K.
- Caruso, J.A.
Talanta (p. 824-829) - 2009
Editor: Elsevier
10.1016/j.talanta.2009.05.006 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0039-9140
Vegetable foods: A cheap source of proteins and peptides with antihypertensive, antioxidant, and other less occurrence bioactivities
- García, M.C.
- Puchalska, P.
- Esteve, C.
- Marina, M.L.
Talanta (p. 328-349) - 2013
Editor: Elsevier B.V.
10.1016/j.talanta.2012.12.041 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0039-9140
Separation of olive proteins by capillary gel electrophoresis
- Montealegre, C.
- García, M.C.
- Del Río, C.
- Marina, M.L.
- García-Ruiz, C.
Talanta (p. 420-424) - 2012
Editor: Elsevier B.V.
10.1016/j.talanta.2012.04.055 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0039-9140
Nanomaterials in Protein Sample Preparation
- González-García, E.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Separation and Purification Reviews (p. 229-264) - 2020
Editor: Taylor and Francis Inc.
10.1080/15422119.2019.1581216 Ver en origen
- ISSN/ISBN 1542-2127
Este/a investigador/a no tiene libros.
Apricot
- González-García, E.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Valorization of Fruit Processing By-products (p. 43-65) - 2020
Editor: Elsevier
10.1016/b978-0-12-817106-6.00003-4 Ver en origen
- ISSN/ISBN 9780128173732
Detection of adulterations: Addition of foreign proteins
- López, M.C.G.
- Alegre, M.L.M.
Safety Analysis of Foods of Animal Origin (p. 155-185) - 2016
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781138112216
Novel Applications of Protein By-Products in Biomedicine
- García, M.C.
- Orellana, J.M.
- Marina, M.L.
Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products (p. 193-211) - 2016
Editor: Elsevier Inc.
10.1016/b978-0-12-802391-4.00011-2 Ver en origen
- ISSN/ISBN 9780128023914
Application of high-voltage electrical discharges to the recovery of phenolic compounds from winery wastes
- Hernández-Corroto, E.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Processing of Food Products and Wastes with High Voltage Electrical Discharges (p. 95-119) - 2023
Editor: Elsevier
10.1016/b978-0-323-95403-7.00006-4 Ver en origen
- ISSN/ISBN 9780323954037
Propuesta de una metodología docente para el seguimiento y evaluación del Trabajo de Fin de Grado en Ciencias Experimentales
- Alberto Escarpa Miguel
- María Paz San Andrés Lledó
- María Castro Puyana
- Antonio Luis Crego Navazo
- Ana María Díaz Pascual
- María José Gil García
- María Blanca Ruiz Zapata
- M. Concepción García López
- Soledad Vera López
- María Ángeles García González
Nuevas apuestas educativas [Recurso electrónico]: entre la docencia presencial y la innovación tecnológica (p. 201-209) - 2017
Editor: Editorial Universidad de Alcalá
- ISSN/ISBN 978-84-16978-11-3
Evaluación de competencias: trabajo en equipo
- Carmen García Ruiz
- M. Concepción García López
Innovar en la enseñanza universitaria (p. 213-222) - 2010
Editor: Biblioteca Nueva
- ISSN/ISBN 978-84-9940-091-4
Detection of adulterations: Addition of foreign proteins
- López, M.C.G.
- Alegre, M.L.M.
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (p. 571-600) - 2008
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781420045314
Detection of adulterations: Addition of foreign proteins
- López, M.C.G.
- Alegre, M.L.M.
Handbook of Muscle Foods Analysis (p. 741-766) - 2008
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781420045291
Valoración de residuos de la industria alimentaria: un nuevo enfoque hacia la obtención de péptidos bioactivos procedentes de los desechos del melocotón
- Romy Ángela Vasquez Villanueva
- M. Concepción García López
- María Luisa Marina Alegre
Quintas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías (p. 163-170) - 2016
Editor: Editorial Universidad de Alcalá
- ISSN/ISBN 978-84-16133-98-7
Characterization of protein fractions from Bt-transgenic and non-transgenic maize varieties using perfusion and monolithic RP-HPLC. Maize differentiation by multivariate analysis
- Rodríguez-Nogales, J.M.
- Cifuentes, A.
- García, M.C.
- Marina, M.L.
Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 3835-3842) - 2007
10.1021/jf063579e Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-8561
Analytical approaches for the characterization and identification of olive (Olea europaea) oil proteins
- Esteve, C.
- D'Amato, A.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
- Righetti, P.G.
Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 10384-10391) - 2013
10.1021/jf4028359 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-8561
Determination of bioactive compounds in ten cultivars of onions from Aragón and Castilla y León
- Collado-Fernández, M.
- López, M.
Acta Horticulturae (p. 1019-1024) - 2018
Editor: International Society for Horticultural Science
10.17660/actahortic.2018.1194.145 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0567-7572
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