García López, María Concepción

Actividades

Vegetable foods: A cheap source of proteins and peptides with antihypertensive, antioxidant, and other less occurrence bioactivities

  • García, M.C.
  • Puchalska, P.
  • Esteve, C.
  • Marina, M.L.

Talanta (p. 328-349) - 2013

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.talanta.2012.12.041 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Use of phastgel sodium dodecyl sulphate polyacrylamide gel electrophoresis for rapid characterization of soybean proteins in commercial soybean products

  • García, M.C.
  • Amigo, L.
  • Torre, M.
  • Marina, M.L.
  • Molina, E.

Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies (p. 2021-2031) - 2000

10.1081/jlc-100100470 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1082-6076

Ultrarapid quantitation of maize proteins by perfusion and monolithic reversed-phase high-performance liquid chromatography

  • Rodŕiguez-Nogales, J.M.
  • Alamo, M.D.
  • Garćia, M.C.
  • Cifuentes, A.
  • Marina, M.L.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 3014-3021) - 2009

10.1021/jf803651q Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Ultrarapid detection of bovine whey proteins in powdered soybean milk by perfusion reversed-phase high-performance liquid chromatography

  • García, M.C.
  • Marina, M.L.
  • Torre, M.

Journal of Chromatography A (p. 225-232) - 1998

10.1016/s0021-9673(98)00619-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Trends and recent applications of matrix solid-phase dispersion

  • García-López, M.
  • Canosa, P.
  • Rodríguez, I.

Analytical and Bioanalytical Chemistry (p. 963-974) - 2008

10.1007/s00216-008-1898-y Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1618-2642

The effect of the mobile phase additives on sensitivity in the analysis of peptides and proteins by high-performance liquid chromatography-electrospray mass spectrometry

  • García, M.C.

Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences (p. 111-123) - 2005

10.1016/j.jchromb.2005.03.041 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1570-0232

Sustainable extraction of proteins and bioactive substances from pomegranate peel (Punica granatum L.) using pressurized liquids and deep eutectic solvents

  • Hernández-Corroto, E.
  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Innovative Food Science and Emerging Technologies - 2020

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.ifset.2020.102314 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1466-8564

Sulfonate-terminated carbosilane dendron-coated nanotubes: a greener point of view in protein sample preparation

  • González-García, E.
  • Gutiérrez Ulloa, C.E.
  • de la Mata, F.J.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Analytical and Bioanalytical Chemistry (p. 5337-5348) - 2017

Editor: Springer Verlag

10.1007/s00216-017-0479-3 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1618-2650

Successive extraction using natural deep eutectic solvents and pressurized liquids for a greener and holistic recovery of proteins from pomegranate seeds

  • Guzmán-Lorite, M.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Food Research International - 2022

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.foodres.2022.111862 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-7145

Simultaneous and rapid determination of the anticarcinogenic proteins Bowman-Birk inhibitor and lectin in soybean crops by perfusion RP-HPLC

  • Anta, L.
  • Luisa Marina, M.
  • Concepción García, M.

Journal of Chromatography A (p. 7138-7143) - 2010

10.1016/j.chroma.2010.09.026 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Este/a investigador/a no tiene libros.

Propuesta de una metodología docente para el seguimiento y evaluación del Trabajo de Fin de Grado en Ciencias Experimentales

  • Alberto Escarpa Miguel
  • María Paz San Andrés Lledó
  • María Castro Puyana
  • Antonio Luis Crego Navazo
  • Ana María Díaz Pascual
  • María José Gil García
  • María Blanca Ruiz Zapata
  • M. Concepción García López
  • Soledad Vera López
  • María Ángeles García González
... Ver más Contraer

Nuevas apuestas educativas [Recurso electrónico]: entre la docencia presencial y la innovación tecnológica (p. 201-209) - 2017

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-16978-11-3

Novel Applications of Protein By-Products in Biomedicine

  • García, M.C.
  • Orellana, J.M.
  • Marina, M.L.

Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products (p. 193-211) - 2016

Editor: Elsevier Inc.

10.1016/b978-0-12-802391-4.00011-2 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128023914

HPLC of food proteins

  • Esteve, C.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Food Analysis by HPLC, Third Edition (p. 97-137) - 2012

Editor: CRC Press

10.1201/b13024 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781439830840

Evaluación de competencias: trabajo en equipo

  • Carmen García Ruiz
  • M. Concepción García López

Innovar en la enseñanza universitaria (p. 213-222) - 2010

Editor: Biblioteca Nueva

  • ISSN/ISBN 978-84-9940-091-4

Detection of adulterations: Addition of foreign proteins

  • López, M.C.G.
  • Alegre, M.L.M.

Safety Analysis of Foods of Animal Origin (p. 155-185) - 2016

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781138112216

Detection of adulterations: Addition of foreign proteins

  • López, M.C.G.
  • Alegre, M.L.M.

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (p. 571-600) - 2008

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781420045314

Detection of adulterations: Addition of foreign proteins

  • López, M.C.G.
  • Alegre, M.L.M.

Handbook of Muscle Foods Analysis (p. 741-766) - 2008

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781420045291

Apricot

  • González-García, E.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Valorization of Fruit Processing By-products (p. 43-65) - 2020

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-817106-6.00003-4 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128173732

Application of high-voltage electrical discharges to the recovery of phenolic compounds from winery wastes

  • Hernández-Corroto, E.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Processing of Food Products and Wastes with High Voltage Electrical Discharges (p. 95-119) - 2023

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-323-95403-7.00006-4 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780323954037

Valoración de residuos de la industria alimentaria: un nuevo enfoque hacia la obtención de péptidos bioactivos procedentes de los desechos del melocotón

  • Romy Ángela Vasquez Villanueva
  • M. Concepción García López
  • María Luisa Marina Alegre

Quintas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías (p. 163-170) - 2016

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-16133-98-7

Determination of bioactive compounds in ten cultivars of onions from Aragón and Castilla y León

  • Collado-Fernández, M.
  • López, M.

Acta Horticulturae (p. 1019-1024) - 2018

Editor: International Society for Horticultural Science

10.17660/actahortic.2018.1194.145 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0567-7572

Characterization of protein fractions from Bt-transgenic and non-transgenic maize varieties using perfusion and monolithic RP-HPLC. Maize differentiation by multivariate analysis

  • Rodríguez-Nogales, J.M.
  • Cifuentes, A.
  • García, M.C.
  • Marina, M.L.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 3835-3842) - 2007

10.1021/jf063579e Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Analytical approaches for the characterization and identification of olive (Olea europaea) oil proteins

  • Esteve, C.
  • D'Amato, A.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.
  • Righetti, P.G.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 10384-10391) - 2013

10.1021/jf4028359 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.

Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 21/09/23 13:55