García López, María Concepción
Actividades
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Vegetable foods: A cheap source of proteins and peptides with antihypertensive, antioxidant, and other less occurrence bioactivities
- García, M.C.
- Puchalska, P.
- Esteve, C.
- Marina, M.L.
Talanta (p. 328-349) - 2013
Editor: Elsevier B.V.
10.1016/j.talanta.2012.12.041 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0039-9140
Use of phastgel sodium dodecyl sulphate polyacrylamide gel electrophoresis for rapid characterization of soybean proteins in commercial soybean products
- García, M.C.
- Amigo, L.
- Torre, M.
- Marina, M.L.
- Molina, E.
Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies (p. 2021-2031) - 2000
10.1081/jlc-100100470 Ver en origen
- ISSN/ISBN 1082-6076
Ultrarapid quantitation of maize proteins by perfusion and monolithic reversed-phase high-performance liquid chromatography
- Rodŕiguez-Nogales, J.M.
- Alamo, M.D.
- Garćia, M.C.
- Cifuentes, A.
- Marina, M.L.
Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 3014-3021) - 2009
10.1021/jf803651q Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-8561
Ultrarapid detection of bovine whey proteins in powdered soybean milk by perfusion reversed-phase high-performance liquid chromatography
- García, M.C.
- Marina, M.L.
- Torre, M.
Journal of Chromatography A (p. 225-232) - 1998
10.1016/s0021-9673(98)00619-0 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-9673
Trends and recent applications of matrix solid-phase dispersion
- García-López, M.
- Canosa, P.
- Rodríguez, I.
Analytical and Bioanalytical Chemistry (p. 963-974) - 2008
10.1007/s00216-008-1898-y Ver en origen
- ISSN/ISBN 1618-2642
The effect of the mobile phase additives on sensitivity in the analysis of peptides and proteins by high-performance liquid chromatography-electrospray mass spectrometry
- García, M.C.
Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences (p. 111-123) - 2005
10.1016/j.jchromb.2005.03.041 Ver en origen
- ISSN/ISBN 1570-0232
Sustainable extraction of proteins and bioactive substances from pomegranate peel (Punica granatum L.) using pressurized liquids and deep eutectic solvents
- Hernández-Corroto, E.
- Plaza, M.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Innovative Food Science and Emerging Technologies - 2020
Editor: Elsevier Ltd
10.1016/j.ifset.2020.102314 Ver en origen
- ISSN/ISBN 1466-8564
Sulfonate-terminated carbosilane dendron-coated nanotubes: a greener point of view in protein sample preparation
- González-García, E.
- Gutiérrez Ulloa, C.E.
- de la Mata, F.J.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Analytical and Bioanalytical Chemistry (p. 5337-5348) - 2017
Editor: Springer Verlag
10.1007/s00216-017-0479-3 Ver en origen
- ISSN/ISBN 1618-2650
Successive extraction using natural deep eutectic solvents and pressurized liquids for a greener and holistic recovery of proteins from pomegranate seeds
- Guzmán-Lorite, M.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Food Research International - 2022
Editor: Elsevier Ltd
10.1016/j.foodres.2022.111862 Ver en origen
- ISSN/ISBN 1873-7145
Simultaneous and rapid determination of the anticarcinogenic proteins Bowman-Birk inhibitor and lectin in soybean crops by perfusion RP-HPLC
- Anta, L.
- Luisa Marina, M.
- Concepción García, M.
Journal of Chromatography A (p. 7138-7143) - 2010
10.1016/j.chroma.2010.09.026 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-9673
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Propuesta de una metodología docente para el seguimiento y evaluación del Trabajo de Fin de Grado en Ciencias Experimentales
- Alberto Escarpa Miguel
- María Paz San Andrés Lledó
- María Castro Puyana
- Antonio Luis Crego Navazo
- Ana María Díaz Pascual
- María José Gil García
- María Blanca Ruiz Zapata
- M. Concepción García López
- Soledad Vera López
- María Ángeles García González
Nuevas apuestas educativas [Recurso electrónico]: entre la docencia presencial y la innovación tecnológica (p. 201-209) - 2017
Editor: Editorial Universidad de Alcalá
- ISSN/ISBN 978-84-16978-11-3
Novel Applications of Protein By-Products in Biomedicine
- García, M.C.
- Orellana, J.M.
- Marina, M.L.
Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products (p. 193-211) - 2016
Editor: Elsevier Inc.
10.1016/b978-0-12-802391-4.00011-2 Ver en origen
- ISSN/ISBN 9780128023914
HPLC of food proteins
- Esteve, C.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Food Analysis by HPLC, Third Edition (p. 97-137) - 2012
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781439830840
Evaluación de competencias: trabajo en equipo
- Carmen García Ruiz
- M. Concepción García López
Innovar en la enseñanza universitaria (p. 213-222) - 2010
Editor: Biblioteca Nueva
- ISSN/ISBN 978-84-9940-091-4
Detection of adulterations: Addition of foreign proteins
- López, M.C.G.
- Alegre, M.L.M.
Safety Analysis of Foods of Animal Origin (p. 155-185) - 2016
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781138112216
Detection of adulterations: Addition of foreign proteins
- López, M.C.G.
- Alegre, M.L.M.
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (p. 571-600) - 2008
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781420045314
Detection of adulterations: Addition of foreign proteins
- López, M.C.G.
- Alegre, M.L.M.
Handbook of Muscle Foods Analysis (p. 741-766) - 2008
Editor: CRC Press
- ISSN/ISBN 9781420045291
Apricot
- González-García, E.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Valorization of Fruit Processing By-products (p. 43-65) - 2020
Editor: Elsevier
10.1016/b978-0-12-817106-6.00003-4 Ver en origen
- ISSN/ISBN 9780128173732
Application of high-voltage electrical discharges to the recovery of phenolic compounds from winery wastes
- Hernández-Corroto, E.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
Processing of Food Products and Wastes with High Voltage Electrical Discharges (p. 95-119) - 2023
Editor: Elsevier
10.1016/b978-0-323-95403-7.00006-4 Ver en origen
- ISSN/ISBN 9780323954037
Valoración de residuos de la industria alimentaria: un nuevo enfoque hacia la obtención de péptidos bioactivos procedentes de los desechos del melocotón
- Romy Ángela Vasquez Villanueva
- M. Concepción García López
- María Luisa Marina Alegre
Quintas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías (p. 163-170) - 2016
Editor: Editorial Universidad de Alcalá
- ISSN/ISBN 978-84-16133-98-7
Determination of bioactive compounds in ten cultivars of onions from Aragón and Castilla y León
- Collado-Fernández, M.
- López, M.
Acta Horticulturae (p. 1019-1024) - 2018
Editor: International Society for Horticultural Science
10.17660/actahortic.2018.1194.145 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0567-7572
Characterization of protein fractions from Bt-transgenic and non-transgenic maize varieties using perfusion and monolithic RP-HPLC. Maize differentiation by multivariate analysis
- Rodríguez-Nogales, J.M.
- Cifuentes, A.
- García, M.C.
- Marina, M.L.
Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 3835-3842) - 2007
10.1021/jf063579e Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-8561
Analytical approaches for the characterization and identification of olive (Olea europaea) oil proteins
- Esteve, C.
- D'Amato, A.
- Marina, M.L.
- García, M.C.
- Righetti, P.G.
Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 10384-10391) - 2013
10.1021/jf4028359 Ver en origen
- ISSN/ISBN 0021-8561
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