García López, María Concepción

Actividades

Extraction, detection and determination of dietary microRNA: A review

  • Guzmán-Lorite, M.
  • Muñoz-Moreno, L.
  • Marina, M.L.
  • Carmena, M.J.
  • García, M.C.

Trends in Food Science and Technology (p. 215-233) - 2023

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.tifs.2023.04.001 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0924-2244

Extraction of valuable compounds from brewing residues: Malt rootlets, spent hops, and spent yeast

  • Olivares-Galván, S.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Trends in Food Science and Technology (p. 181-197) - 2022

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.tifs.2022.06.002 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0924-2244

Organophosphorus flame retardants and plasticizers in water and air I. Occurrence and fate

  • Reemtsma, T.
  • García-López, M.
  • Rodríguez, I.
  • Quintana, J.B.
  • Rodil, R.

TrAC - Trends in Analytical Chemistry (p. 727-737) - 2008

10.1016/j.trac.2008.07.002 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0165-9936

Organophosphorus flame retardants and plasticizers in water and air II. Analytical methodology

  • Quintana, J.B.
  • Rodil, R.
  • Reemtsma, T.
  • García-López, M.
  • Rodríguez, I.

TrAC - Trends in Analytical Chemistry (p. 904-915) - 2008

10.1016/j.trac.2008.08.004 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0165-9936

Pressurized liquid extraction followed by gas chromatography with atomic emission detection for the determination of fenbutatin oxide in soil samples

  • Canosa, P.
  • Montes, R.
  • Lamas, J.P.
  • García-López, M.
  • Orriols, I.
  • Rodríguez, I.

Talanta (p. 598-602) - 2009

Editor: Elsevier

10.1016/j.talanta.2009.04.033 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Analysis of olive allergens

  • Esteve, C.
  • Montealegre, C.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Talanta (p. 1-14) - 2012

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.talanta.2012.01.016 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Determination of organophosphate flame retardants and plasticizers in sediment samples using microwave-assisted extraction and gas chromatography with inductively coupled plasma mass spectrometry

  • García-López, M.
  • Rodríguez, I.
  • Cela, R.
  • Kroening, K.K.
  • Caruso, J.A.

Talanta (p. 824-829) - 2009

Editor: Elsevier

10.1016/j.talanta.2009.05.006 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Vegetable foods: A cheap source of proteins and peptides with antihypertensive, antioxidant, and other less occurrence bioactivities

  • García, M.C.
  • Puchalska, P.
  • Esteve, C.
  • Marina, M.L.

Talanta (p. 328-349) - 2013

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.talanta.2012.12.041 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Separation of olive proteins by capillary gel electrophoresis

  • Montealegre, C.
  • García, M.C.
  • Del Río, C.
  • Marina, M.L.
  • García-Ruiz, C.

Talanta (p. 420-424) - 2012

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.talanta.2012.04.055 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Nanomaterials in Protein Sample Preparation

  • González-García, E.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Separation and Purification Reviews (p. 229-264) - 2020

Editor: Taylor and Francis Inc.

10.1080/15422119.2019.1581216 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1542-2127

Este/a investigador/a no tiene libros.

Apricot

  • González-García, E.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Valorization of Fruit Processing By-products (p. 43-65) - 2020

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-817106-6.00003-4 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128173732

Detection of adulterations: Addition of foreign proteins

  • López, M.C.G.
  • Alegre, M.L.M.

Safety Analysis of Foods of Animal Origin (p. 155-185) - 2016

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781138112216

Novel Applications of Protein By-Products in Biomedicine

  • García, M.C.
  • Orellana, J.M.
  • Marina, M.L.

Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products (p. 193-211) - 2016

Editor: Elsevier Inc.

10.1016/b978-0-12-802391-4.00011-2 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128023914

Application of high-voltage electrical discharges to the recovery of phenolic compounds from winery wastes

  • Hernández-Corroto, E.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Processing of Food Products and Wastes with High Voltage Electrical Discharges (p. 95-119) - 2023

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-323-95403-7.00006-4 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780323954037

Propuesta de una metodología docente para el seguimiento y evaluación del Trabajo de Fin de Grado en Ciencias Experimentales

  • Alberto Escarpa Miguel
  • María Paz San Andrés Lledó
  • María Castro Puyana
  • Antonio Luis Crego Navazo
  • Ana María Díaz Pascual
  • María José Gil García
  • María Blanca Ruiz Zapata
  • M. Concepción García López
  • Soledad Vera López
  • María Ángeles García González
... Ver más Contraer

Nuevas apuestas educativas [Recurso electrónico]: entre la docencia presencial y la innovación tecnológica (p. 201-209) - 2017

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-16978-11-3

Evaluación de competencias: trabajo en equipo

  • Carmen García Ruiz
  • M. Concepción García López

Innovar en la enseñanza universitaria (p. 213-222) - 2010

Editor: Biblioteca Nueva

  • ISSN/ISBN 978-84-9940-091-4

Detection of adulterations: Addition of foreign proteins

  • López, M.C.G.
  • Alegre, M.L.M.

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (p. 571-600) - 2008

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781420045314

Detection of adulterations: Addition of foreign proteins

  • López, M.C.G.
  • Alegre, M.L.M.

Handbook of Muscle Foods Analysis (p. 741-766) - 2008

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781420045291

HPLC of food proteins

  • Esteve, C.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.

Food Analysis by HPLC, Third Edition (p. 97-137) - 2012

Editor: CRC Press

10.1201/b13024 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781439830840

Valoración de residuos de la industria alimentaria: un nuevo enfoque hacia la obtención de péptidos bioactivos procedentes de los desechos del melocotón

  • Romy Ángela Vasquez Villanueva
  • M. Concepción García López
  • María Luisa Marina Alegre

Quintas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías (p. 163-170) - 2016

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-16133-98-7

Characterization of protein fractions from Bt-transgenic and non-transgenic maize varieties using perfusion and monolithic RP-HPLC. Maize differentiation by multivariate analysis

  • Rodríguez-Nogales, J.M.
  • Cifuentes, A.
  • García, M.C.
  • Marina, M.L.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 3835-3842) - 2007

10.1021/jf063579e Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Analytical approaches for the characterization and identification of olive (Olea europaea) oil proteins

  • Esteve, C.
  • D'Amato, A.
  • Marina, M.L.
  • García, M.C.
  • Righetti, P.G.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 10384-10391) - 2013

10.1021/jf4028359 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Determination of bioactive compounds in ten cultivars of onions from Aragón and Castilla y León

  • Collado-Fernández, M.
  • López, M.

Acta Horticulturae (p. 1019-1024) - 2018

Editor: International Society for Horticultural Science

10.17660/actahortic.2018.1194.145 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0567-7572

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Última actualización de los datos: 21/09/23 13:55