Escarpa Miguel, Jesús Alberto

Actividades

Resistant starch formation: Standardization of a high-pressure autoclave process

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.
  • Mañas, E.
  • García-Diz, L.
  • Saura-Calixto, F.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 924-928) - 1996

Editor: American Chemical Society

10.1021/jf950328p Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

An approach to the influence of nutrients and other food constituents on resistant starch formation

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.
  • Morales, M.D.
  • Saura-Calixto, F.

Food Chemistry (p. 527-532) - 1997

10.1016/s0308-8146(97)00025-3 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0308-8146

Simultaneous determination of resistant and digestible starch in foods and food products

  • Morales, M.D.
  • Escarpa, A.
  • Gonzalez, M.C.

Starch/Staerke (p. 448-453) - 1997

Editor: Wiley-VCH Verlag

10.1002/star.19970491105 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0038-9056

Technology of resistant starch

  • Alberto Escarpa Miguel
  • M.C. González

Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional (p. 149-161) - 1997

Editor: Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC

  • ISSN/ISBN 1082-0132

Métodos de la determinación de almidón resistente

  • M. C. González
  • M.D. Morales
  • Alberto Escarpa Miguel

Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos (p. 45-50) - 1998

Editor: Ediciones y Publicaciones Alimentarias, EYPASA

  • ISSN/ISBN 0300-5755

Fast separation of (poly)phenolic compounds from apples and pears by high-performance liquid chromatography with diode-array detection

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.

Journal of Chromatography A (p. 301-309) - 1999

10.1016/s0021-9673(98)00893-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Optimization and validation of a fast liquid gradient for determination of prominent flavan-3-ols and flavonols in fresh vegetables

  • Escarpa, A.
  • Pérez-Cabrera, C.
  • González, M.C.

HRC Journal of High Resolution Chromatography (p. 637-643) - 2000

10.1002/1521-4168(20001101)23:11<637::aid-jhrc637>3.0.co;2-2 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0935-6304

Optimization strategy and validation of one chromatographic method as approach to determine the phenolic compounds from different sources

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.

Journal of Chromatography A (p. 161-170) - 2000

10.1016/s0021-9673(00)00817-7 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Evaluation of high-performance liquid chromatography for determination of phenolic compounds in pear horticultural cultivars

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.

Chromatographia (p. 37-43) - 2000

Editor: Friedr. Vieweg und Sohn Verlags GmbH

10.1007/bf02490693 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0009-5893

Identification and quantitation of phenolics from green beans by high- performance liquid chromatography

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.

Chromatographia (p. 33-38) - 2000

Editor: Friedr. Vieweg und Sohn Verlags GmbH

10.1007/bf02490789 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0009-5893

Miniaturization of Analytical Systems: Principles, Designs and Applications

  • Rios, A.
  • Escarpa, A.
  • Simonet, B.

(p. 1-371) - 2009

Editor: John Wiley and Sons

10.1002/9780470748091 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780470061107

Agricultural and Food Electroanalysis

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.
  • López, M.A.

(p. 1-491) - 2015

Editor: Wiley Blackwell

10.1002/9781118684030 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781119961864

Miniaturization

  • Escarpa, A.
  • López, M.A.
  • Ramos, L.

Handbook of Green Analytical Chemistry (p. 339-387) - 2012

Editor: John Wiley and Sons

10.1002/9781119940722.ch17 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780470972014

Carbon nanotube electrochemical detectors in microfluidics

  • Vilela, D.
  • Martín, A.
  • González, M.C.
  • Escarpa, A.

Nanomaterials for Electrochemical Sensing and Biosensing (p. 133-168) - 2014

Editor: Pan Stanford Publishing Pte. Ltd.

10.4032/9789814364911 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9789814364904

Electrochemical Sensing on Microfluidic Chips

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.
  • López, M.A.

Agricultural and Food Electroanalysis (p. 331-356) - 2015

Editor: Wiley Blackwell

10.1002/9781118684030.ch12 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781119961864

Propuesta de una metodología docente para el seguimiento y evaluación del Trabajo de Fin de Grado en Ciencias Experimentales

  • Alberto Escarpa Miguel
  • María Paz San Andrés Lledó
  • María Castro Puyana
  • Antonio Luis Crego Navazo
  • Ana María Díaz Pascual
  • María José Gil García
  • María Blanca Ruiz Zapata
  • M. Concepción García López
  • Soledad Vera López
  • María Ángeles García González
... Ver más Contraer

Nuevas apuestas educativas [Recurso electrónico]: entre la docencia presencial y la innovación tecnológica (p. 201-209) - 2017

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-16978-11-3

Nanobiosensors for food analysis

  • Jurado-Sánchez, B.
  • Moreno-Guzmán, M.
  • Perales-Rondon, J.V.
  • Escarpa, A.

Handbook of Food Nanotechnology: Applications and Approaches (p. 415-457) - 2020

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-815866-1.00011-x Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128158661

Homenaje a A. Costa. An inspiring person for science and life

  • Alberto Escarpa Miguel

Un químico emprendedor: estudios en homenaje al profesor Agustín Costa García (p. 149-153) - 2021

Editor: Ediciones de la Universidad de Oviedo

  • ISSN/ISBN 978-84-18482-14-4

CE/microchip electrophoresis of carbohydrates and glycoconjugates with electrochemical detection

  • Dortez, S.
  • Sierra, T.
  • Crevillén, A.G.
  • Escarpa, A.

Carbohydrate Analysis by Modern Liquid Phase Separation Techniques (p. 563-594) - 2021

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-821447-3.00008-1 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128214473

2D quantum materials and sensors devices

  • Jurado-Sánchez, B.
  • Escarpa, A.

Quantum Materials, Devices, and Applications (p. 19-41) - 2022

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-820566-2.00003-x Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128209134

High-performance liquid chromatography with diode-array detection for the determination of phenolic compounds in peel and pulp from different apple varieties

  • Escarpa, A.
  • González, M.C.

Journal of Chromatography A (p. 331-337) - 1998

10.1016/s0021-9673(98)00294-5 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Electrochemical immunosensing of zearalenone mycotoxin in baby foods on microfluidic chip: Towards a total integration

  • Hervás, M.
  • López, M.A.
  • Escarpa, A.

14th International Conference on Miniaturized Systems for Chemistry and Life Sciences 2010, MicroTAS 2010 (p. 1283-1285) - 2010

  • ISSN/ISBN 9781618390622

Gold-nanosphere formation using food sample endogenous polyphenols for in-vitro assessment of antioxidant capacity

  • Vilela, D.
  • Cristina González, M.
  • Escarpa, A.

Analytical and Bioanalytical Chemistry (p. 341-349) - 2012

10.1007/s00216-012-6084-6 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1618-2642

High NIR-purity index single-walled carbon nanotubes for electrochemical sensing in microfluidic chips

  • Vilela, D.
  • Ansón-Casaos, A.
  • Martínez, M.T.
  • González, M.C.
  • Escarpa, A.

Lab on a Chip (p. 2006-2014) - 2012

Editor: Royal Society of Chemistry

10.1039/c2lc40099e Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1473-0189

Graphene nanoribbons for electrochemical sensing and biosensing: synthesis, characterization and applications

  • Aída Martín Galán
  • Miguel Ángel López Gil
  • María Cristina González Martín
  • Luis Vázquez Burgos
  • Alberto Escarpa Miguel

Program & abstracts book: VI workshop on analytical nanoscience and nanotechnology, VINyNa 2013 (p. 45-46) - 2013

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-88754-52-3

Detection of D-amino acids of clinical relevance using a microfluidic enzymatic strategy with graphene-based electrodes

  • Pilar Batalla Bosquet
  • Miguel Ángel López Gil
  • María Cristina González Martín
  • Alberto Escarpa Miguel

Program & abstracts book: VI workshop on analytical nanoscience and nanotechnology, VINyNa 2013 (p. 106-108) - 2013

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-88754-52-3

Gold nanoparticles formation from soy isoflavones

  • Diana Vilela
  • María Cristina González Martín
  • Alberto Escarpa Miguel

Program & abstracts book: VI workshop on analytical nanoscience and nanotechnology, VINyNa 2013 (p. 198-199) - 2013

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-88754-52-3

Magnetic beads based immunosensor for Fumonisin b1 detection using commercial nanomaterials-based screen-printed electrodes

  • Juan Adrián Jodra Aparicio
  • Mirian Hervás Yela
  • Miguel Ángel López Gil
  • Alberto Escarpa Miguel

Program & abstracts book: VI workshop on analytical nanoscience and nanotechnology, VINyNa 2013 (p. 200-201) - 2013

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-88754-52-3

Single-walled carbon nanotubes press-transferred electrodes for microfluidic sensing of isoflavones

  • Diana Vilela
  • María Cristina González Martín
  • Alberto Escarpa Miguel

Program & abstracts book: VI workshop on analytical nanoscience and nanotechnology, VINyNa 2013 (p. 202-203) - 2013

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-88754-52-3

Copper and nickel nanowires for electrochemical microfluidic sensing of inulin

  • Ángel de Miguel García
  • Alberto Escarpa Miguel

Program & abstracts book: VI workshop on analytical nanoscience and nanotechnology, VINyNa 2013 (p. 190-192) - 2013

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-88754-52-3

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Última actualización de los datos: 24/04/24 13:02