González Muñoz, María José

Actividades

Thermally oxidized palm olein exposure increases triglyceride polymer levels in rat small intestine

  • David, R.O.
  • González-Muñoz, M.J.
  • Benedí, J.
  • Bastida, S.
  • Sánchez-Muniz, F.J.

European Journal of Lipid Science and Technology (p. 970-976) - 2010

10.1002/ejlt.200900287 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1438-7697

The effect of dietary fat on the fatty acid composition and cholesterol content of the eggs from hy-line and warren hens

  • M. José González Muñoz
  • Sara Bastida Codina
  • O. Jiménez
  • Cristina de Lorenzo Carretero
  • G. Vergara
  • Francisco José Sánchez-Muniz

Grasas y aceites (p. 350-359) - 2009

Editor: Instituto de la Grasa

10.3989/gya.108208 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0017-3495

The Nutritional Components of Beer and Its Relationship with Neurodegeneration and Alzheimer's Disease

  • Sánchez-Muniz, F.J.
  • Macho-González, A.
  • Garcimartín, A.
  • Santos-López, J.A.
  • Benedí, J.
  • Bastida, S.
  • González-Muñoz, M.J.
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Nutrients - 2019

Editor: NLM (Medline)

10.3390/nu11071558 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 2072-6643

Silicic Acid and Beer Consumption Reverses the Metal Imbalance and the Prooxidant Status Induced by Aluminum Nitrate in Mouse Brain

  • González-Muñoz, M.J.
  • Garcimartán, A.
  • Meseguer, I.
  • Mateos-Vega, C.J.
  • Orellana, J.M.
  • Peña-Fernández, A.
  • Benedí, J.
  • Sánchez-Muniz, F.J.
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Journal of Alzheimer's Disease (p. 917-927) - 2017

Editor: IOS Press

10.3233/jad-160972 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1875-8908

Short-term in vivo digestibility assessment of a highly oxidized and polymerized sunflower oil

  • González-Muñoz, M.J.
  • Bastida, S.
  • Sánchez-Muniz, F.J.

Journal of the Science of Food and Agriculture (p. 413-418) - 2003

10.1002/jsfa.1383 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0022-5142

Short-Term in Vivo Digestibility of Triglyceride Polymers, Dimers, and Monomers of Thermoxidized Palm Olein Used in Deep-Frying

  • José González-Muñoz, M.
  • Bastida, S.
  • Sánchez-Muniz, F.J.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 5188-5193) - 1998

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Role of beer as a possible protective factor in preventing Alzheimer's disease

  • González-Muñoz, M.J.
  • Peña, A.
  • Meseguer, I.

Food and Chemical Toxicology (p. 49-56) - 2008

10.1016/j.fct.2007.06.036 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0278-6915

Repercusiones del picolinato de cromo en el metabolismo proteico en función de la edad

  • González Muñoz, M.J.
  • Meseguer, I.
  • Martínez Para, M.C.
  • Aguilar, M.V.
  • Bernao, A.

Nutricion Hospitalaria (p. 709-714) - 2006

  • ISSN/ISBN 0212-1611

Relationships between serum calcium and magnesium levels and lipoproteins, homocysteine and insulin resistance/sensitivity markers at birth

  • Ziniewicz, H.K.
  • Gesteiro, E.
  • González-Muñoz, M.J.
  • Bastida, S.
  • Sánchez-Muniz, F.J.

Nutricion Hospitalaria (p. 278-285) - 1/1/2015

Editor: Grupo Aula Medica S.A.

10.3305/nh.2015.31.1.8007 Ver en origen

  • ISSN 02121611
  • ISSN/ISBN 1699-5198

Presión arterial en mujeres omnívoras y semivegetarianas postmenopáusicas y su relación con los metales esenciales y tóxicos en la dieta y en el cabello

  • Ródenas, S.
  • Sánchez-Muniz, F.J.
  • Bastida, S.
  • Sevillano, M.I.
  • Larrea Marín, T.
  • González-Muñoz, M.J.

Nutricion Hospitalaria (p. 874-883) - 2011

10.3305/nh.2011.26.4.5197 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0212-1611

Este/a investigador/a no tiene libros.

Enzymes and thermally oxidized oils and fats

  • Sánchez-Muniz, F.J.
  • Benedi, J.
  • Bastida, S.
  • Olivero-David, R.
  • González-Muñoz, M.J.

Frying of Food: Oxidation, Nutrient and Non-Nutrient Antioxidants, Biologically Active Compounds and High Temperatures, Second Edition (p. 105-155) - 2016

Editor: CRC Press

  • ISSN/ISBN 9781439806821

The role of Food Safety Agencies in the evaluation, communication and management of risks associated with microplastics in food

  • Carmen Rubio-Armendáriz
  • Álvaro Daschner
  • Elena González Fandos
  • María José González Muñoz
  • M. Victoria Moreno-Arribas
  • Pau Talens Oliag
  • Juana Bustos García de Castro
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25 th EFSA colloquium ‘A coordinated approach to assess the human health risks of micro- and nanoplastics in food’ - 2021

Peer actions for a service learning project to prevent drug-facilitated sexual assaults

  • Quintanilla, G.
  • Ortega-Ojeda, F.E.
  • García-Ruiz, C.
  • Prego-Meleiro, P.
  • Navarro, C.F.
  • Bravo-Serrano, B.
  • García-Pernía, M.R.
  • Zapata, F.
  • González-Muñoz, M.J.
  • Mateos-Vega, C.J.
  • Montalvo, G.
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International Conference on Higher Education Advances (p. 1425-1433) - 2020

Editor: Universitat Politecnica de Valencia

10.4995/head20.2020.11313 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 2603-5871

Moderate ingestion of beer reduces inflammatory and oxidative brain events induced by aluminium in mice

  • Schultz, A.
  • Oliver, R.
  • Bautista, M.
  • Gonzalez-Muñoz, M.J.
  • Meseguer, I.
  • Peña, A.
  • Sanchez-Reus, M.I.
  • Benedí, J.
  • Sánchez-Muniz, F.J.
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Proceedings of the Nutrition Society - 2008

10.1017/s0029665108006782 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0029-6651

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Última actualización de los datos: 24/04/24 13:02