Plaza del Moral, Merichel

Actividades

Búsqueda de nuevos ingredientes funcionales naturales a partir de algas y microalgas

  • Merichel Plaza
  • Alejandro Cifuentes
  • Elena Ibáñez

Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos (p. 109-121) - 2008

Editor: Ediciones y Publicaciones Alimentarias, EYPASA

  • ISSN/ISBN 0300-5755

In the search of new functional food ingredients from algae

  • Plaza, M.
  • Cifuentes, A.
  • Ibáñez, E.

Trends in Food Science and Technology (p. 31-39) - 2008

10.1016/j.tifs.2007.07.012 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0924-2244

Innovative natural functional ingredients from microalgae

  • Plaza, M.
  • Herrero, M.
  • Alejandro Cifuentes, A.
  • Ibáñez, E.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 7159-7170) - 2009

10.1021/jf901070g Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-8561

Screening for bioactive compounds from algae

  • Plaza, M.
  • Santoyo, S.
  • Jaime, L.
  • García-Blairsy Reina, G.
  • Herrero, M.
  • Señoráns, F.J.
  • Ibáñez, E.
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Journal Of Pharmaceutical And Biomedical Analysis (p. 450-455) - 20/1/2010

10.1016/j.jpba.2009.03.016 Ver en origen

  • ISSN 07317085
  • ISSN/ISBN 0731-7085

Pressurized Liquid Extraction as an Alternative Process To Obtain Antiviral Agents from the Edible Microalga Chlorella vulgaris

  • Santoyo, S.
  • Plaza, M.
  • Jaime, L.
  • Ibañez, E.
  • Reglero, G.
  • Señorans, F.J.

Journal Of Agricultural And Food Chemistry (p. 8522-8527) - 11/8/2010

10.1021/jf100369h Ver en origen

  • ISSN 00218561
  • ISSN/ISBN 0021-8561

Hyphenated technique for the extraction and determination of isoflavones in algae: Ultrasound-assisted supercritical fluid extraction followed by fast chromatography with tandem mass spectrometry

  • Klejdus, B.
  • Lojková, L.
  • Plaza, M.
  • Šnóblová, M.
  • Štěrbová, D.

Journal of Chromatography A (p. 7956-7965) - 2010

10.1016/j.chroma.2010.07.020 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Facts about the formation of new antioxidants in natural samples after subcritical water extraction

  • Plaza, M.
  • Amigo-Benavent, M.
  • del Castillo, M.D.
  • Ibáñez, E.
  • Herrero, M.

Food Research International (p. 2341-2348) - 2010

10.1016/j.foodres.2010.07.036 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0963-9969

Neoformation of antioxidants in glycation model systems treated under subcritical water extraction conditions

  • Plaza, M.
  • Amigo-Benavent, M.
  • del Castillo, M.D.
  • Ibáñez, E.
  • Herrero, M.

Food Research International (p. 1123-1129) - 2010

10.1016/j.foodres.2010.02.005 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0963-9969

Green processes for the extraction of bioactives from Rosemary: Chemical and functional characterization via ultra-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry and in-vitro assays

  • Herrero, M.
  • Plaza, M.
  • Cifuentes, A.
  • Ibáñez, E.

Journal of Chromatography A (p. 2512-2520) - 2010

10.1016/j.chroma.2009.11.032 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0021-9673

Pressurized liquids as an alternative green process to extract antiviral agents from the edible seaweed Himanthalia elongata

  • Santoyo, S.
  • Plaza, M.
  • Jaime, L.
  • Ibañez, E.
  • Reglero, G.
  • Señorans, J.

Journal Of Applied Phycology (p. 909-917) - 1/1/2011

Editor: Kluwer Academic Publishers

10.1007/s10811-010-9611-x Ver en origen

  • ISSN 09218971
  • ISSN/ISBN 0921-8971

Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos

  • María Luisa Marina Alegre (coord.)
  • María Castro Puyana (coord.)
  • Merichel Plaza (coord.)

2021

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-18254-33-8

Extraction techniques for the determination of phenolic compounds in food

  • Herrero, M.
  • Plaza, M.
  • Cifuentes, A.
  • Ibáñez, E.

Comprehensive Sampling and Sample Preparation (p. 159-180) - 2012

Editor: Elsevier Inc.

10.1016/b978-0-12-381373-2.00132-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780123813749

Advanced Extraction Processes to Obtain Bioactives from Marine Foods

  • Plaza, M.
  • Rodríguez-Meizoso, I.

Bioactive Compounds from Marine Foods: Plant and Animal Sources (p. 343-371) - 2013

Editor: Wiley Blackwell

10.1002/9781118412893.ch16 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781118412848

Screening for bioactive compounds from algae

  • Herrero, M.
  • Mendiola, J.A.
  • Plaza, M.
  • Ibañez, E.

Advanced Biofuels and Bioproducts (p. 833-872) - 2013

Editor: Springer New York

10.1007/978-1-4614-3348-4_35 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781461433477

Particle Formation of Food Ingredients by Supercritical Fluid Technology

  • Rodríguez-Meizoso, I.
  • Plaza, M.

Food Engineering Series (p. 155-183) - 2015

Editor: Springer

10.1007/978-3-319-10611-3_5 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1571-0297

Subcritical Water Extraction and Neoformation of Antioxidants

  • Gilbert-López, B.
  • Plaza, M.
  • Mendiola, J.A.
  • Ibáñez, E.
  • Herrero, M.

Water Extraction of Bioactive Compounds: From Plants to Drug Development (p. 109-130) - 2017

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-809380-1.00004-8 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128093801

Polyphenols analysis and related challenges

  • Plaza, M.
  • Domínguez-Rodríguez, G.
  • Castro-Puyana, M.
  • Marina, M.L.

Polyphenols: Properties, Recovery, and Applications (p. 177-232) - 2018

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-813572-3.00006-3 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128135730

Pressure hot water processing of food and natural products

  • Plaza, M.
  • Castro-Puyana, M.
  • Marina, M.L.

Green Food Processing Techniques: Preservation, Transformation and Extraction (p. 193-220) - 2019

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-815353-6.00007-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128153536

Pressurized Hot Water Extraction of Bioactives

  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.

Comprehensive Foodomics (p. 771-785) - 2020

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-08-100596-5.22818-7 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128163962

Polifenoles, terpenos y ácidos grasos insaturados

  • Merichel Plaza
  • María Luisa Marina Alegre

Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos (p. 61-85) - 2021

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-18254-33-8

Pieles de frutas y hortalizas

  • Gloria Domínguez Rodríguez
  • Merichel Plaza

Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos (p. 145-170) - 2021

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-18254-33-8

Desarrollo de una plataforma metabólica por LC-MS para la evaluación del proceso de tostación del café

  • Raquel Pérez Miguez
  • Elena Sánchez López
  • Merichel Plaza
  • María Castro Puyana
  • María Luisa Marina Alegre

Séptimas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías (p. 277-284) - 2019

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-17729-43-1

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Última actualización de los datos: 24/04/24 13:17