Plaza del Moral, Merichel

Actividades

In the search of new functional food ingredients from algae

  • Plaza, M.
  • Cifuentes, A.
  • Ibáñez, E.

Trends in Food Science and Technology (p. 31-39) - 2008

10.1016/j.tifs.2007.07.012 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0924-2244

Pressurized hot water extraction of bioactives

  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.

TrAC - Trends in Analytical Chemistry - 2023

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.trac.2023.117201 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1879-3142

Pressurized hot water extraction of bioactives

  • Plaza, M.
  • Turner, C.

TrAC - Trends in Analytical Chemistry (p. 39-54) - 2015

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.trac.2015.02.022 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1879-3142

Pressurized hot water extraction of bioactives

  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.

TrAC - Trends in Analytical Chemistry (p. 236-247) - 2019

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.trac.2019.03.024 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1879-3142

Revalorization of Passiflora species peels as a sustainable source of antioxidant phenolic compounds

  • Domínguez-Rodríguez, G.
  • García, M.C.
  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.

Science of the Total Environment - 2019

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.scitotenv.2019.134030 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1879-1026

Effects of a mixed berry beverage on cognitive functions and cardiometabolic risk markers; A randomized cross-over study in healthy older adults

  • Nilsson, A.
  • Salo, I.
  • Plaza, M.
  • Björck, I.

PLoS ONE - 2017

Editor: Public Library of Science

10.1371/journal.pone.0188173 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1932-6203

Probiotic fruit beverages with different polyphenol profiles attenuated early insulin response

  • Xu, J.
  • Jönsson, T.
  • Plaza, M.
  • Håkansson, Å.
  • Antonsson, M.
  • Ahrén, I.L.
  • Turner, C.
  • Spégel, P.
  • Granfeldt, Y.
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Nutrition Journal - 2018

Editor: BioMed Central Ltd.

10.1186/s12937-018-0335-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1475-2891

Pressurized liquid extraction combined with enzymatic-assisted extraction to obtain bioactive non-extractable polyphenols from sweet cherry (Prunus avium L.) pomace

  • Domínguez-Rodríguez, G.
  • García, M.C.
  • Marina, M.L.
  • Plaza, M.

Nutrients - 2021

Editor: MDPI

10.3390/nu13093242 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 2072-6643

Untargeted HILIC-MS-based metabolomics approach to evaluate coffee roasting process: Contributing to an integrated metabolomics multiplatform

  • Pérez-Míguez, R.
  • Castro-Puyana, M.
  • Sánchez-López, E.
  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.

Molecules - 2020

Editor: MDPI AG

10.3390/molecules25040887 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1420-3049

Alterations in the plasma metabolite profile associated with improved hepatic function and glycemia in mice fed lingonberry supplemented high-fat diets

  • Al Hamimi, S.
  • Heyman-Lindén, L.
  • Plaza, M.
  • Turner, C.
  • Berger, K.
  • Spégel, P.

Molecular Nutrition and Food Research - 2017

Editor: Wiley-VCH Verlag

10.1002/mnfr.201600442 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1613-4133

Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos

  • María Luisa Marina Alegre (coord.)
  • María Castro Puyana (coord.)
  • Merichel Plaza (coord.)

2021

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-18254-33-8

Subcritical Water Extraction and Neoformation of Antioxidants

  • Gilbert-López, B.
  • Plaza, M.
  • Mendiola, J.A.
  • Ibáñez, E.
  • Herrero, M.

Water Extraction of Bioactive Compounds: From Plants to Drug Development (p. 109-130) - 2017

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-809380-1.00004-8 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128093801

Polyphenols analysis and related challenges

  • Plaza, M.
  • Domínguez-Rodríguez, G.
  • Castro-Puyana, M.
  • Marina, M.L.

Polyphenols: Properties, Recovery, and Applications (p. 177-232) - 2018

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-813572-3.00006-3 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128135730

Pressure hot water processing of food and natural products

  • Plaza, M.
  • Castro-Puyana, M.
  • Marina, M.L.

Green Food Processing Techniques: Preservation, Transformation and Extraction (p. 193-220) - 2019

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-12-815353-6.00007-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128153536

Particle Formation of Food Ingredients by Supercritical Fluid Technology

  • Rodríguez-Meizoso, I.
  • Plaza, M.

Food Engineering Series (p. 155-183) - 2015

Editor: Springer

10.1007/978-3-319-10611-3_5 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1571-0297

Pieles de frutas y hortalizas

  • Gloria Domínguez Rodríguez
  • Merichel Plaza

Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos (p. 145-170) - 2021

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-18254-33-8

Polifenoles, terpenos y ácidos grasos insaturados

  • Merichel Plaza
  • María Luisa Marina Alegre

Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos (p. 61-85) - 2021

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-18254-33-8

Extraction techniques for the determination of phenolic compounds in food

  • Herrero, M.
  • Plaza, M.
  • Cifuentes, A.
  • Ibáñez, E.

Comprehensive Sampling and Sample Preparation (p. 159-180) - 2012

Editor: Elsevier Inc.

10.1016/b978-0-12-381373-2.00132-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780123813749

Pressurized Hot Water Extraction of Bioactives

  • Plaza, M.
  • Marina, M.L.

Comprehensive Foodomics (p. 771-785) - 2020

Editor: Elsevier

10.1016/b978-0-08-100596-5.22818-7 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9780128163962

Advanced Extraction Processes to Obtain Bioactives from Marine Foods

  • Plaza, M.
  • Rodríguez-Meizoso, I.

Bioactive Compounds from Marine Foods: Plant and Animal Sources (p. 343-371) - 2013

Editor: Wiley Blackwell

10.1002/9781118412893.ch16 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781118412848

Screening for bioactive compounds from algae

  • Herrero, M.
  • Mendiola, J.A.
  • Plaza, M.
  • Ibañez, E.

Advanced Biofuels and Bioproducts (p. 833-872) - 2013

Editor: Springer New York

10.1007/978-1-4614-3348-4_35 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9781461433477

Desarrollo de una plataforma metabólica por LC-MS para la evaluación del proceso de tostación del café

  • Raquel Pérez Miguez
  • Elena Sánchez López
  • Merichel Plaza
  • María Castro Puyana
  • María Luisa Marina Alegre

Séptimas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías (p. 277-284) - 2019

Editor: Editorial Universidad de Alcalá

  • ISSN/ISBN 978-84-17729-43-1

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Última actualización de los datos: 24/04/24 13:17