GONZALEZ GOMEZ, DAVID

Actividades

Alimentos funcionales: propiedades saludables, análisis y distribución en alimentos

  • David González Gómez

Aldaba: revista del Centro Asociado a la UNED de Melilla (p. 35-50) - 2013

Editor: UNED Melilla, Centro de Melilla

  • ISSN/ISBN 0213-7925

A molecularly imprinted polymer for selective extraction of phenolic acids from human urine

  • Mora‐granados, M.
  • González‐gómez, D.
  • Jeong, J.S.
  • Gallego‐picó, A.

Applied Sciences (Switzerland) (p. 1-13) - 2021

Editor: MDPI AG

10.3390/app11041577 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 2076-3417

PLS calibration to resolve overlapping peaks of Lutein and Zeaxanthin in vegetable samples by LC

  • González-Gómez, D.
  • Lozano, M.
  • Fernández-León, A.M.
  • Fernández-León, M.F.
  • Cañada-Cañada, F.

Czech Journal of Food Sciences (p. 358-363) - 2012

  • ISSN/ISBN 1212-1800

Influencia de la metodología flipped en las emociones sentidas por estudiantes del Grado de Educación Primaria en clases de ciencias dependiendo del bachillerato cursado

  • Florentina Cañada Cañada
  • Alejandrina Gallego Picó
  • Jin Su Jeong
  • David González Gómez

Educación química (p. 77-88) - 2018

Editor: Facultad de Química

10.22201/fq.18708404e.2018.1.63698 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0187-893X

La enseñanza de contenidos científicos a través de un modelo “Flipped”: Propuesta de instrucción para estudiantes del Grado de Educación Primaria

  • David González Gómez
  • Jin Su Jeong
  • Florentina Cañada Cañada
  • Alejandrina Gallego Picó

Enseñanza de las ciencias: revista de investigación y experiencias didácticas (p. 71-87) - 2017

Editor: Institut de Ciències de l'Educació, ICE

10.5565/rev/ensciencias.2233 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0212-4521

UHPLC as a suitable methodology for the analysis of carotenoids in food matrix

  • Bohoyo-Gil, D.
  • Dominguez-Valhondo, D.
  • García-Parra, J.J.
  • González-Gómez, D.

European Food Research and Technology (p. 1055-1061) - 2012

10.1007/s00217-012-1838-0 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1438-2377

The consumption of a Jerte Valley cherry product in humans enhances mood, and increases 5-hydroxyindoleacetic acid but reduces cortisol levels in urine

  • Garrido, M.
  • Espino, J.
  • González-Gómez, D.
  • Lozano, M.
  • Barriga, C.
  • Paredes, S.D.
  • Rodríguez, A.B.
... Ver más Contraer

Experimental Gerontology (p. 573-580) - 2012

10.1016/j.exger.2012.05.003 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0531-5565

Different postharvest strategies to preserve broccoli quality during storage and shelf life: Controlled atmosphere and 1-MCP

  • Fernández-León, M.F.
  • Fernández-León, A.M.
  • Lozano, M.
  • Ayuso, M.C.
  • González-Gómez, D.

Food Chemistry (p. 564-573) - 2013

10.1016/j.foodchem.2012.09.143 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0308-8146

In vitro estimation of the antibacterial activity and antioxidant capacity of aqueous extracts from grape-seeds (Vitis vinifera L.)

  • Delgado Adámez, J.
  • Gamero Samino, E.
  • Valdés Sánchez, E.
  • González-Gómez, D.

Food Control (p. 136-141) - 2012

10.1016/j.foodcont.2011.09.016 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0956-7135

Retention of quality and functional values of broccoli 'Parthenon' stored in modified atmosphere packaging

  • Fernández-León, M.F.
  • Fernández-León, A.M.
  • Lozano, M.
  • Ayuso, M.C.
  • Amodio, M.L.
  • Colelli, G.
  • González-Gómez, D.
... Ver más Contraer

Food Control (p. 302-313) - 2013

10.1016/j.foodcont.2012.10.012 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0956-7135

Este/a investigador/a no tiene libros.

Determination of Flavonoids

  • Gonzalez-Gomez, David
  • Carlos Bravo, Juan
  • Gallego, Alejandrina
  • Ma Garcinuno, Rosa
  • Fernandez, Pilar
  • Senen Durand, Jesus

FLOW INJECTION ANALYSIS OF FOOD ADDITIVES (p. 411-424) - 2016

Editor: CRC PRESS-TAYLOR & FRANCIS GROUP

  • ISSN/ISBN 978-1-4822-1820-6

Determination of Quinoline Yellow and Sunset Yellow

  • Carlos Bravo, Juan
  • Gonzalez-Gomez, David
  • Gallego, Alejandrina
  • Ma Garcinuno, Rosa
  • Fernandez, Pilar
  • Senen Durand, Jesus

FLOW INJECTION ANALYSIS OF FOOD ADDITIVES (p. 497-509) - 2016

Editor: CRC PRESS-TAYLOR & FRANCIS GROUP

  • ISSN/ISBN 978-1-4822-1820-6

Promoting positive emotions and self-efficacy beliefs in a distance learning science course through active-distance-blended teaching methodology

  • Gonzalez-Gomez, David
  • Gallego, Alejandrina
  • Jeong, Jin Su
  • Canada, Florentina

11TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI2018) (p. 8592-8596) - 2018

Editor: IATED-INT ASSOC TECHNOLOGY EDUCATION & DEVELOPMENT

  • ISSN/ISBN 2340-1095

Diagnostic and assessment of specific and transversal competences in Chemistry studies in a distance education program

  • Gonzalez-Gomez, D.
  • Gallego-Pico, A.
  • Garcinuno, R. M.
  • Morcillo, M. J.
  • Durand, J. S.
  • Fernandez, P.

1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON HIGHER EDUCATION ADVANCES (HEAD'15) (p. 576-580) - 2015

Editor: UNIV POLITECNICA VALENCIA

10.4995/head15.2015.311 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 978-84-9048-340-4

Antioxidant phytochemicals in Savoy cabbage (Brassica oleracea L. var. sabauda L.)

  • Fernández-León, M.F.
  • Fernández-León, A.M.
  • Lozano Ruiz, M.
  • González-Gómez, D.
  • Ayuso Yuste, M.C.
  • González, J.A.

Acta Horticulturae (p. 295-300) - 2012

Editor: International Society for Horticultural Science

10.17660/actahortic.2012.939.38 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0567-7572

Forced-air precooling effect on quality of delayed cold stored stone fruit

  • Miguel-Pintado, C.
  • Velardo, B.M.
  • Lozano, M.R.
  • González-Gómez, D.
  • Bernalte, M.J.G.
  • Ayuso, M.Y.C.

Acta Horticulturae (p. 491-496) - 2013

  • ISSN/ISBN 9789066057265

Influence of postharvest storage temperature on firmness and bioactive compounds of Japanese plums (Prunus salicina Lindl.)

  • Velardo, B.M.
  • Díaz, M.G.R.
  • Miguel-Pintado, C.
  • Lozano, M.R.
  • González-Gómez, D.
  • Bernalte, M.J.G.
  • Ayuso, M.Y.C.
... Ver más Contraer

Acta Horticulturae (p. 801-806) - 2013

Editor: International Society for Horticultural Science

10.17660/actahortic.2013.1012.108 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9789066057265

Formulation and characterization of a new nutraceutical product based on sweet cherries (Prunus avium L.) grown in the Jerte Valley of Spain

  • Garrido, M.
  • Rodríguez, A.B.
  • Lozano, M.
  • Hernández, M.T.
  • González-Gómez, D.

Acta Horticulturae (p. 149-152) - 2014

Editor: International Society for Horticultural Science

10.17660/actahortic.2014.1020.20 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 9789462610071

Quality of 'Sweetheart' cherry under different storage conditions

  • Santos, A.C.A.
  • Palma, V.
  • Rato, A.E.
  • Machado, G.
  • Lozano, M.
  • González-Gómez, D.

Acta Horticulturae (p. 101-110) - 2014

Editor: International Society for Horticultural Science

  • ISSN/ISBN 9789462610071

Design and assessment of a new computer-assisted application for the acid-base titration studies in a self-learning context

  • Gonzalez Gomez, David
  • Rodriguez, Diego Airado
  • Canada Canada, Florentina
  • Su Jeong, Jin

ICERI2014: 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (p. 5468-5474) - 2014

Editor: IATED-INT ASSOC TECHNOLOGY EDUCATION & DEVELOPMENT

  • ISSN/ISBN 2340-1095

Strategy to help undergraduate students to calculate acidity constants based on spectroscopic measurements

  • Rodriguez, Diego Airado
  • Canada Canada, Florentina
  • Gonzalez Gomez, David
  • Su Jeong, Jin

ICERI2014: 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (p. 5486-5489) - 2014

Editor: IATED-INT ASSOC TECHNOLOGY EDUCATION A& DEVELOPMENT

  • ISSN/ISBN 2340-1095

Influencia de las metodologías activas en las emociones, autoeficacia y resultados de aprendizaje en esstudiantes de Ciencias Ambientales de educación a distancia

  • David González Gómez
  • Alejandrina Gallego Picó
  • Jin Su Jeong
  • Juan Carlos Bravo

Iluminando el cambio educativo: encuentros de Didáctica de las Ciencias Experimentales (p. 169-174) - 2018

Editor: Servizo de Publicacións

  • ISSN/ISBN 978-84-9749-688-9

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.

Valorización del efecto antioxidante, potenciador del descanso nocturno y favorecedor del estado anímico de un producto elaborado a base de cerezas del Valle del Jerte

  • María Garrido Álvarez,
  • Ana Beatriz Rodríguez Moratinos (dir. tes.)
  • Sergio Damián Paredes Royano (dir. tes.)
  • Juan Ignacio Maynar Mariño (pres.)
  • Antonio Fermín Toribio Delgado (secr.)
  • David González Gómez (voc.)
  • Carmen Fernández González (voc.)
  • Mercedes Lozano Ruiz (voc.)
... Ver más Contraer

(p. 1-258) - 2012

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Evolución de los parámetros de calidad físico-química y funcional de distintas brassicas sometidas a diferentes tratamientos postcosecha

  • María Fernanda Fernández León
  • Mercedes Lozano Ruiz (dir. tes.)
  • David González Gómez (dir. tes.)
  • María Josefa Bernalte García (pres.)
  • Ana María Jiménez Girón (secr.)
  • Diego Bohoyo Gil (voc.)
  • Ana Cristina Pinto Agulheiro Santos (voc.)
  • María Isabel García Pomar (voc.)
... Ver más Contraer

(p. 1-311) - 2013

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Estudio de la influencia de metodologías "flipped-classroom" en los resultados de aprendizaje y dimensión afectiva-actitudinal hacia la enseñanza y aprendizaje de las ciencias en maestros en formación

  • Jin Su Jeong
  • David González Gómez (dir. tes.)
  • Florentina Cañada Cañada (dir. tes.)
  • Alejandrina Gallego Picó (pres.)
  • Ana Belén Borrachero Cortés (secr.)
  • Diego Airado Rodríguez (voc.)

(p. 1-336) - 2018

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Microencapsulación de aceites vegetales: optimización, estabilidad y aplicaciones

  • Patricia Calvo Magro
  • David González Gómez (dir. tes.)
  • Anunciación Espinosa Mansilla (dir. tes.)
  • Mercedes Lozano Ruiz (dir. tes.)
  • María Josefa Bernalte García (pres.)
  • Diego Airado Rodríguez (secr.)
  • Eva María Martín del Valle (voc.)
  • Diego Bohoyo Gil (voc.)
  • Ramón Cava López (voc.)
... Ver más Contraer

2012

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Estudio de atributos de calidad de ciruela japonesa (prunus salicina lindl.) Producida en Extremadura. Caracterización y aplicación de tecnologías postcosecha

  • Belén Velardo Micharet
  • Mercedes Lozano Ruiz (dir. tes.)
  • María Concepción Ayuso Yuste (dir. tes.)
  • María Josefa Bernalte García (dir. tes.)
  • Julio Salguero Hernández (pres.)
  • David González Gómez (secr.)
  • María del Carmen Vidal Aragón de Olives (voc.)
  • Ana Cristina Pinto Agulheiro Santos (voc.)
  • Gemma Echeverría Cortada (voc.)
... Ver más Contraer

2012

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Estimación de la solubilidad intrínseca y la constante de producto de solubilidad de compuestos inorgánicos de calcio poco solubles en agua con base en parámetros termodinámicos determinados por vía teórica

  • Isabel del Carmen Sáenz Tavera
  • Jesús Senén Durand Alegría (dir. tes.)
  • Víctor Manuel Rosas García (dir. tes.)
  • María José Morcillo Ortega (pres.)
  • David González Gómez (secr.)
  • Isabel Sierra Alonso (voc.)

2014

Defensa realizada en: UNED. Universidad Nacional de Educación a Distancia

Fluoruro en aguas de consumo en zonas rurales de Santiago del Estero, Argentina

  • Karina del Valle Rondano Gómez
  • Rosa María Garcinuño Martínez (dir. tes.)
  • Clara E. López Pasquali (dir. tes.)
  • Pilar Fernández Hernando (pres.)
  • David González Gómez (secr.)
  • Ana María Tarquis Alfonso (voc.)

2020

Defensa realizada en: UNED. Universidad Nacional de Educación a Distancia

Estrategias analíticas para la determinación de flavan-3-oles y sus principales catabolitos en diferentes matrices

  • Marco Antonio Mora-Granados García
  • Alejandrina Gallego Picó (dir. tes.)
  • David González Gómez (dir. tes.)
  • Pilar Fernández Hernando (pres.)
  • Diego Airado Rodríguez (secr.)
  • Florentina Cañada Cañada (voc.)

2021

Defensa realizada en: UNED. Universidad Nacional de Educación a Distancia

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 24/07/23 17:34