MONAGO MARAÑA, OLGA

Actividades

Four- and five-way excitation-emission luminescence-based data acquisition and modeling for analytical applications. A review

  • Alcaraz, M.R.
  • Monago-Maraña, O.
  • Goicoechea, H.C.
  • Muñoz de la Peña, A.

Analytica Chimica Acta (p. 41-57) - 2019

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.aca.2019.06.059 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-4324

Second-order calibration in combination with fluorescence fibre-optic data modelling as a novel approach for monitoring the maturation stage of plums

  • Monago-Maraña, O.
  • Domínguez-Manzano, J.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Durán-Merás, I.

Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems - 2020

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.chemolab.2020.103980 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-3239

Monitoring of Chlorophylls during the Maturation Stage of Plums by Multivariate Calibration of RGB Data from Digital Images

  • Domínguez-Manzano, J.
  • Monago-Maraña, O.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Durán-Merás, I.

Chemosensors - 2023

Editor: MDPI

10.3390/chemosensors11010009 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 2227-9040

Determination of Quercetin and Luteolin in Paprika Samples by Voltammetry and Partial Least Squares Calibration

  • Chamizo-González, F.
  • Monago-Maraña, O.
  • Galeano-Díaz, T.

Electroanalysis (p. 2757-2765) - 2017

Editor: Wiley-VCH Verlag

10.1002/elan.201700403 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1521-4109

Chemometric Discrimination Between Smoked and Non-Smoked Paprika Samples. Quantification of PAHs in Smoked Paprika by Fluorescence-U-PLS/RBL

  • Monago-Maraña, O.
  • Galeano-Díaz, T.
  • Muñoz de la Peña, A.

Food Analytical Methods (p. 1128-1137) - 2017

Editor: Springer New York LLC

10.1007/s12161-016-0676-2 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1936-976X

Evaluation of Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacity in Spanish Tomato Paste: Usefulness of Front-Face Total Fluorescence Signal Combined with Parafac

  • Pardo-Botello, R.
  • Chamizo-Calero, F.
  • Monago-Maraña, O.
  • Rodríguez-Corchado, R.
  • de la Torre-Carreras, R.
  • Galeano-Díaz, T.

Food Analytical Methods (p. 981-992) - 2022

Editor: Springer

10.1007/s12161-021-02175-1 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1936-976X

Non-destructive Raman spectroscopy as a tool for measuring ASTA color values and Sudan I content in paprika powder

  • Monago-Maraña, O.
  • Eskildsen, C.E.
  • Afseth, N.K.
  • Galeano-Díaz, T.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Wold, J.P.

Food Chemistry (p. 187-193) - 2019

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.foodchem.2018.08.129 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-7072

Fluorescence properties of flavonoid compounds. Quantification in paprika samples using spectrofluorimetry coupled to second order chemometric tools

  • Monago-Maraña, O.
  • Durán-Merás, I.
  • Galeano-Díaz, T.
  • Muñoz De La Peña, A.

Food Chemistry (p. 1058-1065) - 2016

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.foodchem.2015.10.041 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-7072

Untargeted classification for paprika powder authentication using visible – Near infrared spectroscopy (VIS-NIRS)

  • Monago-Maraña, O.
  • Eskildsen, C.E.
  • Galeano-Díaz, T.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Wold, J.P.

Food Control - 2021

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.foodcont.2020.107564 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0956-7135

Combination of Liquid Chromatography with Multivariate Curve Resolution-Alternating Least-Squares (MCR-ALS) in the Quantitation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Present in Paprika Samples

  • Monago-Maraña, O.
  • Pérez, R.L.
  • Escandar, G.M.
  • Muñoz De La Peña, A.
  • Galeano-Díaz, T.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 8254-8262) - 2016

Editor: American Chemical Society

10.1021/acs.jafc.6b03852 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1520-5118

Este/a investigador/a no tiene libros.

Desarrollo de métodos analíticos para la caracterización de componentes minoritarios en pimentón

  • Olga Monago Maraña

Catálogo de investigación joven en Extremadura: Volumen I (p. 240-244) - 2017

Editor: Servicio de Publicaciones

  • ISSN/ISBN 978-84-608-9677-7

Cuantificación de hidrocarburos aromáticos policíclicos (HAPS) en pimentón mediante LC-FLD-MCR-ALS

  • Olga Monago Maraña

Catálogo de investigación joven en Extremadura: Volumen II (p. 269-275) - 2018

Editor: Servicio de Publicaciones

  • ISSN/ISBN 978-84-697-4644-8

La espectroscopía Raman y su uso para la detección de Sudán I en muestras de pimentón

  • Olga Monago Maraña

Catálogo de investigación joven en Extremadura: Volumen III (p. 240-243) - 2020

Editor: Servicio de Publicaciones

  • ISSN/ISBN 978-84-09-25221-3

Este/a investigador/a no tiene congresos.

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.

Caracterización de componentes minoritarios y trazas en pimentón: desarrollo de métodos analíticos espectroscópicos y cromatográficos en combinación con algoritmos quimiométricos de calibración multivariante multi-via

  • Olga Monago Maraña
  • María Teresa Galeano Díaz (dir. tes.)
  • Arsenio Muñoz de la Peña Castrillo (dir. tes.)
  • Alberto Fernández Gutiérrez (pres.)
  • Nils Kristian Afseth (secr.)
  • Agustina Guiberteau Cabanillas (voc.)

(p. 1-346) - 2018

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 4/03/23 21:06