MONAGO MARAÑA, OLGA

Actividades

Analytical techniques and chemometrics approaches in authenticating and identifying adulteration of paprika powder using fingerprints: A review

  • Monago-Maraña, O.
  • Durán-Merás, I.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Galeano-Díaz, T.

Microchemical Journal - 2022

Editor: Elsevier Inc.

10.1016/j.microc.2022.107382 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0026-265X

Chemometric Discrimination Between Smoked and Non-Smoked Paprika Samples. Quantification of PAHs in Smoked Paprika by Fluorescence-U-PLS/RBL

  • Monago-Maraña, O.
  • Galeano-Díaz, T.
  • Muñoz de la Peña, A.

Food Analytical Methods (p. 1128-1137) - 2017

Editor: Springer New York LLC

10.1007/s12161-016-0676-2 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1936-976X

Combination of Liquid Chromatography with Multivariate Curve Resolution-Alternating Least-Squares (MCR-ALS) in the Quantitation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Present in Paprika Samples

  • Monago-Maraña, O.
  • Pérez, R.L.
  • Escandar, G.M.
  • Muñoz De La Peña, A.
  • Galeano-Díaz, T.

Journal of Agricultural and Food Chemistry (p. 8254-8262) - 2016

Editor: American Chemical Society

10.1021/acs.jafc.6b03852 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1520-5118

Determination of Quercetin and Luteolin in Paprika Samples by Voltammetry and Partial Least Squares Calibration

  • Chamizo-González, F.
  • Monago-Maraña, O.
  • Galeano-Díaz, T.

Electroanalysis (p. 2757-2765) - 2017

Editor: Wiley-VCH Verlag

10.1002/elan.201700403 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1521-4109

Determination of pungency in spicy food by means of excitation-emission fluorescence coupled with second-order chemometric calibration

  • Monago-Maraña, O.
  • Guzmán-Becerra, M.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Galeano-Díaz, T.

Journal of Food Composition and Analysis (p. 10-18) - 2018

Editor: Academic Press Inc.

10.1016/j.jfca.2017.12.031 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0889-1575

Evaluation of Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacity in Spanish Tomato Paste: Usefulness of Front-Face Total Fluorescence Signal Combined with Parafac

  • Pardo-Botello, R.
  • Chamizo-Calero, F.
  • Monago-Maraña, O.
  • Rodríguez-Corchado, R.
  • de la Torre-Carreras, R.
  • Galeano-Díaz, T.

Food Analytical Methods (p. 981-992) - 2022

Editor: Springer

10.1007/s12161-021-02175-1 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1936-976X

First-order discrimination of methanolic extracts from plums according to harvesting date using fluorescence spectra. Quantification of polyphenols

  • Monago-Maraña, O.
  • Cabrera-Bañegil, M.
  • Rodas, N.L.
  • Muñoz de la Peña, A.
  • Durán-Merás, I.

Microchemical Journal - 2021

Editor: Elsevier Inc.

10.1016/j.microc.2021.106533 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0026-265X

Fluorescence properties of flavonoid compounds. Quantification in paprika samples using spectrofluorimetry coupled to second order chemometric tools

  • Monago-Maraña, O.
  • Durán-Merás, I.
  • Galeano-Díaz, T.
  • Muñoz De La Peña, A.

Food Chemistry (p. 1058-1065) - 2016

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.foodchem.2015.10.041 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-7072

Four- and five-way excitation-emission luminescence-based data acquisition and modeling for analytical applications. A review

  • Alcaraz, M.R.
  • Monago-Maraña, O.
  • Goicoechea, H.C.
  • Muñoz de la Peña, A.

Analytica Chimica Acta (p. 41-57) - 2019

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.aca.2019.06.059 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 1873-4324

Isocratic LC-DAD-FLD method for the determination of flavonoids in paprika samples by using a rapid resolution column and post-column pH change

  • Monago-Maraña, O.
  • Muñoz De La Peña, A.
  • Galeano-Díaz, T.

Talanta (p. 15-22) - 2016

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.talanta.2016.01.041 Ver en origen

  • ISSN/ISBN 0039-9140

Este/a investigador/a no tiene libros.

Cuantificación de hidrocarburos aromáticos policíclicos (HAPS) en pimentón mediante LC-FLD-MCR-ALS

  • Olga Monago Maraña

Catálogo de investigación joven en Extremadura: Volumen II (p. 269-275) - 2018

Editor: Servicio de Publicaciones

  • ISSN/ISBN 978-84-697-4644-8

Desarrollo de métodos analíticos para la caracterización de componentes minoritarios en pimentón

  • Olga Monago Maraña

Catálogo de investigación joven en Extremadura: Volumen I (p. 240-244) - 2017

Editor: Servicio de Publicaciones

  • ISSN/ISBN 978-84-608-9677-7

La espectroscopía Raman y su uso para la detección de Sudán I en muestras de pimentón

  • Olga Monago Maraña

Catálogo de investigación joven en Extremadura: Volumen III (p. 240-243) - 2020

Editor: Servicio de Publicaciones

  • ISSN/ISBN 978-84-09-25221-3

Este/a investigador/a no tiene congresos.

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.

Caracterización de componentes minoritarios y trazas en pimentón: desarrollo de métodos analíticos espectroscópicos y cromatográficos en combinación con algoritmos quimiométricos de calibración multivariante multi-via

  • Olga Monago Maraña
  • María Teresa Galeano Díaz (dir. tes.)
  • Arsenio Muñoz de la Peña Castrillo (dir. tes.)
  • Alberto Fernández Gutiérrez (pres.)
  • Nils Kristian Afseth (secr.)
  • Agustina Guiberteau Cabanillas (voc.)

(p. 1-346) - 2018

Defensa realizada en: Universidad de Extremadura

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 4/03/23 21:06