Gañán Aceituno, Judith judith.ganan@urjc.es

Actividades

Development of a molecularly imprinted polymer-matrix solid-phase dispersion method for selective determination of beta-estradiol as anabolic growth promoter in goat milk

  • Ganan, J.
  • Gallego-Pico, A.
  • Garcinuno, R. M.
  • Fernandez-Hernando, P.
  • Morante, S.
  • Sierra, I.
  • Durand, J. S.;
... Ver más Contraer

Analytical And Bioanalytical Chemistry (p. 3025-3029) - 1/7/2012

10.1007/s00216-012-5794-0 Ver en origen

  • ISSN 16182642
  • ISSN/ISBN 1618-2642

INFLUENCE OF ORGANIC MODIFIER ADDITIVES TO SEPARATE STEROIDS BY MICELLAR ELECTROKINETIC CHROMATOGRAPHY: DETERMINATION OF SOLUTE-MICELLE ASSOCIATION CONSTANTS AT DIFFERENT ACETONITRILE CONCENTRATIONS

  • Ganan, Judith
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Sierra, Isabel;

Analytical Letters (p. 1513-1527) - 1/1/2014

10.1080/00032719.2013.874015 Ver en origen

  • ISSN 00032719

A novel hybrid mesostructured silica for the solid-phase extraction of estrogenic hormones from waters

  • Ganan, Judith
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Sierra, Isabel;

Analytical Methods (p. 4740-4749) - 1/1/2015

10.1039/c5ay00983a Ver en origen

  • ISSN 17599660

Atropine and scopolamine occurrence in spices and fennel infusions

  • Gonzalez-Gomez, Lorena
  • Ganan, Judith
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Sierra, Isabel;

Food Control - 1/4/2023

10.1016/j.foodcont.2022.109555 Ver en origen

  • ISSN 09567135

Sulfonic Acid-Functionalized SBA-15 as Strong Cation-Exchange Sorbent for Solid-Phase Extraction of Atropine and Scopolamine in Gluten-Free Grains and Flours

  • Gonzalez-Gomez, Lorena
  • Ganan, Judith
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Sierra, Isabel;

Foods - 1/12/2020

10.3390/foods9121854 Ver en origen

  • ISSN 23048158

A simple and sensitive portable system for a rapid evaluation of bisphenol A contamination in potable and environmental waters using a mesoporous silica-modified carbon paste electrode

  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Ganan, Judith
  • Sierra Alonso, Isabel;

International Journal Of Environmental Analytical Chemistry (p. 607-620) - 28/5/2019

10.1080/03067319.2019.1609458 Ver en origen

  • ISSN 03067319

Novel supports in chiral stationary phase development for liquid chromatography. Preparation, characterization and application of ordered mesoporous silica particles

  • Sierra, Isabel
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Morante, Sonia
  • Ganan, Judith;

Journal Of Chromatography a (p. 27-40) - 10/10/2014

10.1016/j.chroma.2014.06.063 Ver en origen

  • ISSN 00219673

One-pot synthesized functionalized mesoporous silica as a reversed-phase sorbent for solid-phase extraction of endocrine disrupting compounds in milks

  • Gañán, J.
  • Morante-Zarcero, S.
  • Pérez-Quintanilla, D.
  • Marina, M.L.
  • Sierra, I.

Journal Of Chromatography a (p. 228-235) - 8/1/2016

Editor: Elsevier B.V.

10.1016/j.chroma.2015.08.063 Ver en origen

  • ISSN 00219673
  • ISSN/ISBN 1873-3778

Comparison of different mesoporous silicas for off-line solid phase extraction of 17 beta-estradiol from waters and its determination by HPLC-DAD

  • Ganan, Judith
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Sierra, Isabel;

Journal Of Hazardous Materials (p. 609-617) - 15/9/2013

10.1016/j.jhazmat.2013.06.016 Ver en origen

  • ISSN 03043894

Evaluation of bi-functionalized mesoporous silica for solid-phase extraction of twelve endocrine disrupting compounds from water

  • Ganan, Judith
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Perez-Quintanilla, Damian
  • Sierra, Isabel;

Materials Letters (p. 19-22) - 1/10/2014

10.1016/j.matlet.2014.06.042 Ver en origen

  • ISSN 0167577X

Este/a investigador/a no tiene libros.

Coordinación horizontal de asignaturas a través de una experiencia de gamificación con estudiantes del Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

  • Isabel Sierra
  • Sonia Morante Zarcero
  • Judith Gañán Aceituno
  • Natalia Casado Navas

Aplicaciones De Las Plataformas De Enseñanza Virtual A La Educación Superior: [Vi Monográfico De Innovación Docente] (p. 357-368) - 1/1/2021

  • iMarina

Actividad de APS con estudiantes del Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la URJC en el curso 16/17: ayudando, aprendiendo, enseñando

  • Isabel Sierra
  • Judith Gañán Aceituno
  • Rocio Giron Moreno
  • Esperanza Herradon Pliego
  • V López Miranda
  • Sonia Morante Zarcero
  • Damián Pérez
  • Gema Sánchez
... Ver más Contraer

Derribando Muros: El Compromiso De La Universidad Con La Justicia Social Y El Desarrollo Sostenible : Sevilla, 13-14 De Octubre De 2017, Universidad Pablo De Olavide, Sevilla (p. 164-165) - 1/1/2017

  • iMarina

Desarrollo de competencias mediante el aprendizaje-servicio en la URJC: I Jornadas de alimentación saludable en educación primaria

  • Isabel Sierra Alonso
  • Raquel Abalo Delgado
  • Natalia Casado
  • Judith Gañán Aceituno
  • Rocío Girón
  • Marta Gómez Gómez
  • Esperanza Herradon Pliego
  • Visitación López-Miranda González
  • Sonia Morante Zarcero
  • David Pascual
  • Damián Pérez
  • Gema Vera Pasamontes
... Ver más Contraer

El Aprendizaje-Servicio En Las Universidades: De La Iniciativa Individual Al Apoyo Institucional (p. 113-120) - 1/1/2015

  • iMarina

Sustancias anabolizantes y no autorizadas en alimentos

  • Judith Gañán Aceituno
  • Isabel Sierra Alonso

Estrategias Avanzadas Para La Mejora De La Calidad, La Seguridad Y La Funcionalidad De Los Alimentos (p. 265-280) - 1/1/2021

  • iMarina

Tóxicos naturales en alimentos

  • Isabel Sierra Alonso
  • Judith Gañán Aceituno

Estrategias Avanzadas Para La Mejora De La Calidad, La Seguridad Y La Funcionalidad De Los Alimentos (p. 357-373) - 1/1/2021

  • iMarina

Experiencia de innovación docente en la asignatura Análisis Instrumental. Curso 2009/10

  • Isabel Sierra Alonso
  • Damián Pérez Quintanilla
  • Sonia Morante Zarcero
  • Santiago Gómez Ruiz
  • Judith Gañán Aceituno
  • Alfredo Sánchez Sánchez

Evaluación De Competencias En El Marco Del Espacio Europeo De Educación Superior: (Ii Jornada) (p. 227-231) - 1/1/2010

  • iMarina

Gamificación en el aula mediante el uso de la herramienta Kahoot en asignaturas del Grado en CYTA en la Universidad Rey Juan Carlos

  • Judith Gañán Aceituno
  • Isabel Sierra Alonso
  • Sonia Morante Zarcero
  • Damián Pérez Quintanilla

Impulsando La Investigación Y La Innovación: X Congreso Nacional Cyta/Cesia, León, 15-17 De Mayo De 2019 - 1/1/2019

  • iMarina

Desarrollando competencias útiles para la sociedad mediante actividades de ApS en estudiantes del Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

  • Isabel Sierra Alonso
  • Natalia Casado Navas
  • Judith Gañán Aceituno
  • Sonia Morante Zarcero
  • Damián Pérez Quintanilla
  • Mariana Silva López

Investigando La Mejora De La Enseñanza Universitaria A Través Del Aprendizaje-Servicio (p. 589-595) - 1/1/2017

  • iMarina

Experiencias de desarrollo-evaluación de competencias en los estudiantes de la asignatura análisis instrumental en la URIC

  • Alfredo Sánchez Sánchez
  • Judith Gañán Aceituno
  • Santiago Gómez Ruiz
  • Sonia Morante Zarcero
  • Damián Pérez Quintanilla
  • Isabel Sierra Alonso

Vi Cidui: Nuevos Espacios De Calidad En La Educación Superior: Un Análisis Comparado Y De Tendencias (p. 3043-3061) - 1/1/2010

  • iMarina

Experiencias de innovación docente para el desarrollo-evaluación de competencias en los estudiantes de la URJC

  • Isabel Sierra
  • Damián Pérez Quintanilla
  • Sonia Morante Zarcero
  • Santiago Gómez
  • Judith Gañán Aceituno
  • Alfredo Sánchez

Vii Foro Sobre Evaluación De La Calidad De La Investigación Y De La Educación Superior: Libro De Capítulos (p. 724-728) - 1/1/2010

  • iMarina

THEORETICAL-PRACTICAL CONFERENCES DELIVERED BY FORMER STUDENTS TO IMPROVE THE TRAINING AND MOTIVATION OF UNIVERSITY STUDENTS

  • Casado, Natalia
  • Gañán, Judith
  • Sierra, Isabel
  • Morante-Zarcero, Sonia

Inted2017: 11th International Technology, Education And Development Conference - 27/3/2023

10.21125/inted.2023.2110 Ver en origen

  • ISSN 23401079

GAMIFICATION EXPERIENCE COORDINATED BETWEEN SUBJECTS OF THE DEGREE IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY AT THE REY JUAN CARLOS UNIVERSITY THROUGH SEVERAL ACADEMIC YEARS (2019-2023)

  • Casado, Natalia
  • Gañán, Judith
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Martínez García, Gonzalo
  • Pérez-Quintanilla, Damián
  • Sierra, Isabel

Inted2017: 11th International Technology, Education And Development Conference - 27/3/2023

10.21125/inted.2023.2117 Ver en origen

  • ISSN 23401079

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Este/a investigador/a no tiene proyectos de investigación.

Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 16/09/23 9:07