Rebollo Hernanz, Miguel miguel.rebollo@uam.es

Actividades

Vasoactive Properties of a Cocoa Shell Extract: Mechanism of Action and Effect on Endothelial Dysfunction in Aged Rats

  • Rodríguez-Rodríguez P
  • Ragusky K
  • Phuthong S
  • Ruvira S
  • Ramiro-Cortijo D
  • Cañas S
  • Rebollo-Hernanz M
  • Morales MD
  • López de Pablo ÁL
  • Martín-Cabrejas MA
  • Arribas SM
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Antioxidants - 1/2/2022

10.3390/antiox11020429 Ver en origen

  • ISSN 20763921

Use of spent coffee grounds as food ingredient in bakery products

  • Martinez-Saez, Nuria
  • Tamargo Garcia, Alba
  • Dominguez Perez, Ines
  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Mesias, Marta
  • Morales, Francisco J.
  • Martin-Cabrejas, Maria A.
  • Dolores del Castillo, Maria;
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FOOD CHEMISTRY (p. 114-22) - 1/2/2017

10.1016/j.foodchem.2016.07.173 Ver en origen

  • ISSN 03088146

Understanding the Gastrointestinal Behavior of the Coffee Pulp Phenolic Compounds under Simulated Conditions

  • Canas, Silvia
  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Braojos, Cheyenne
  • Benitez, Vanesa
  • Ferreras-Charro, Rebeca
  • Duenas, Montserrat
  • Aguilera, Yolanda
  • Martin-Cabrejas, Maria A.;
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Antioxidants - 1/9/2022

10.3390/antiox11091818 Ver en origen

  • ISSN 20763921

Teas and herbal infusions as sources of melatonin and other bioactive non-nutrient components

  • Herrera T., Aguilera Y., Rebollo-Hernanz M., Bravo E., Benítez V., Martínez-Sáez N., Arribas S., del Castillo M., Martín-Cabrejas M.

Lwt-Food Science And Technology (p. 65-73) - 1/3/2018

10.1016/j.lwt.2017.10.031 Ver en origen

  • ISSN 10961127

Selected Soybean Varieties Regulate Hepatic LDL-Cholesterol Homeostasis Depending on Their Glycinin:?-Conglycinin Ratio

  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Bringe, Neal A.
  • Gonzalez de Mejia, Elvira;

Antioxidants - 23/12/2022

10.3390/antiox12010020 Ver en origen

  • ISSN 20763921

Role of the Phytochemicals from the Cocoa Shell on the Prevention of Metabolic Syndrome by an Integrated Network Pharmacology Analysis

  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Cañas, Silvia
  • Braojos, Cheyenne
  • Arribas, Silvia M.
  • Martin-Cabrejas, Maria A.

Biology and Life Sciences Forum - 14/2/2022

10.3390/ecb2021-10256 Ver en origen

  • ISSN 26739976

Revalorization of Coffee Husk: Modeling and Optimizing the Green Sustainable Extraction of Phenolic Compounds

  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Canas, Silvia
  • Taladrid, Diego
  • Benitez, Vanesa
  • Bartolome, Begona
  • Aguilera, Yolanda
  • Martin-Cabrejas, Maria A.;
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Foods - 1/3/2021

10.3390/foods10030653 Ver en origen

  • ISSN 23048158

Response surface methodology to optimise the heat-assisted aqueous extraction of phenolic compounds from coffee parchment and their comprehensive analysis

  • Aguilera, Yolanda
  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Canas, Silvia
  • Taladrid, Diego
  • Martin-Cabrejas, Maria A.;

Food & Function (p. 4739-4750) - 1/8/2019

10.1039/c9fo00544g Ver en origen

  • ISSN 29938270

Relationship of the phytochemicals from coffee and cocoa by-products with their potential to modulate biomarkers of metabolic syndrome in vitro

  • Rebollo-Hernanz M., Zhang Q., Aguilera Y., Martín-Cabrejas M., de Mejia E.

Antioxidants - 1/8/2019

10.3390/antiox8080279 Ver en origen

  • ISSN 20763921

Radical Scavenging and Cellular Antioxidant Activity of the Cocoa Shell Phenolic Compounds after Simulated Digestion

  • Cañas, S
  • Rebollo-Hernanz, M
  • Bermúdez-Gómez, P
  • Rodríguez-Rodríguez, P
  • Braojos, C
  • Gil-Ramírez, A
  • Benítez, V
  • Aguilera, Y
  • Martín-Cabrejas, MA
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Antioxidants - 26/4/2023

10.3390/antiox12051007 Ver en origen

  • ISSN 20763921

Este/a investigador/a no tiene libros.

Thermal Processing of Legumes

  • Rebollo-Hernanz M., Martín-Cabrejas M.A., Aguilera Y.

Food Chemistry, Function And Analysis (p. 215-234) - 1/1/2019

10.1039/9781788015721-00215 Ver en origen

  • ISSN 23980656

Realización de un Proyecto Aprendizaje Servicio dirigido a población infantil para promocionar el consumo de insectos Yolanda Aguilera Gutiérrez, Raquel Blanco Bautista, Laura Juárez Villareal, Silvia Cañas Rodríguez, Miguel Rebollo Hernanz y Vanesa Benítez García

  • Aguilera Gutiérrez, Yolanda
  • Blanco Bautista, Raquel
  • Juárez Villareal, Laura
  • Cañas Rodríguez, Silvia
  • Rebollo Hernanz, Miguel
  • Benítez García, Vanesa

Actas Del Congreso Virtual: Avances En Tecnologías, Innovación Y Desafíos De La Educación Superior Atides 2016 (p. 281-292) - 1/1/2021

  • iMarina

Melatonin

  • Aguilera Y., Rebollo-Hernanz M., Martín-Cabrejas M.A.

Food Chemistry, Function And Analysis (p. 129-151) - 1/1/2019

10.1039/9781788015721-00129 Ver en origen

  • ISSN 23980656

Ejecución de un Proyecto de Aprendizaje-Servicio Solidario para impulsar la Entomofagia desde una Perspectiva Saludable y Sostenible

  • Martín Cabrejas, María Angeles
  • Pulgar Lanzaco, Elena
  • Blanco Bautista, Raquel
  • Benítez García, Vanesa
  • Angoitia Grijalba, Miguel
  • Rebollo Hernanz, Miguel

Actas Del Congreso Virtual: Avances En Tecnologías, Innovación Y Desafíos De La Educación Superior Atides 2016 (p. 171-185) - 1/1/2021

  • iMarina

Desarrollo de un proyecto aprendizaje-servicio multidisciplinar como herramienta educativa en las facultades de ciencias y ciencias económicas y empresariales

  • Aguilera Gutiérrez, Yolanda
  • Angoitia Grijalba, Miguel
  • Rebollo Hernanz, Miguel
  • Pastrana, Irene
  • Martín Cabrejas, María Angeles

Instagram As A Communication Tool In Higher Education (p. 167-167) - 1/1/2019

  • iMarina

Coffee Antioxidants in Chronic Diseases

  • del Castillo, M D
  • Iriondo-DeHond, A
  • Fernandez-Gomez, B
  • Martinez-Saez, N
  • Rebollo-Hernanz, M
  • Martin-Cabrejas, M A
  • Farah, A
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COFFEE: CONSUMPTION AND HEALTH IMPLICATIONS (p. 20-56) - 1/1/2019

10.1039/9781788015028 Ver en origen

Cocoa shell: Source of novel bioactive ingredients for the prevention of cardiometabolic diseases

  • Rebollo-Hernanz, M.
  • Cañas, S.
  • Braojos, C.
  • Cano-Muñoz, P.
  • Martín-Cabrejas, M.A.

Molecular Mechanisms Of Functional Food (p. 485-519) - 16/11/2022

10.1002/9781119804055.ch15 Ver en origen

Simulated Gastrointestinal Digestion Influences the In Vitro Hypolipidemic Properties of Coffee Pulp, a Potential Ingredient for the Prevention of Non-Alcoholic Fatty Liver Disease

  • Braojos, Cheyenne
  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Benitez, Vanesa
  • Cañas, Silvia
  • Aguilera, Yolanda
  • Arribas, Silvia M.
  • Martin-Cabrejas, Maria A.
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First International Electronic Conference on Nutrients, Microbiota and Chronic Disease - 18/12/2020

10.3390/iecn2020-06997 Ver en origen

Regulation of Lipid and Glucose Metabolism in Hepatocytes by Phytochemicals from Coffee By-Products and Prevention of Non-Alcoholic Fatty Liver Disease In Vitro

  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Aguilera, Yolanda
  • Martin-Cabrejas, Maria A.
  • Mejia, Elvira Gonzalez de

First International Electronic Conference on Nutrients, Microbiota and Chronic Disease - 18/12/2020

10.3390/iecn2020-06996 Ver en origen

Melatonin is available in plasma after kidney bean sprout ingestion in rats

  • Arribas Rodriguez, Silvia Magdalena
  • Rodriguez-Rodriguez P
  • Lopez de Pablo, Angel Luis
  • Aguilera Y
  • Martin-Cabrejas MA.
  • Rebollo-Hernanz M
  • Herrera T
  • Cayuelas LT
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16/9/2016

  • iMarina

Gastrointestinal Digestion and Absorption of Antioxidant Phenolic Compounds and Caffeine from the Coffee Pulp under Simulated Conditions

  • Cañas, Silvia
  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Aguilera, Yolanda
  • Braojos, Cheyenne
  • Benítez, Vanesa
  • Gil-Ramírez, Alicia
  • Dueñas, Montserrat
  • Arribas, Silvia M.
  • Martín-Cabrejas, María A.
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Iecn 2022 - 19/5/2022

10.3390/iecn2022-12395 Ver en origen

Comparative Investigation on Coffee Cascara from Dry and Wet Methods: Chemical and Functional Properties

  • Cano-Muñoz, Paz
  • Rebollo-Hernanz, Miguel
  • Braojos, Cheyenne
  • Cañas, Silvia
  • Gil-Ramirez, Alicia
  • Aguilera, Yolanda
  • Martin-Cabrejas, Maria A.
  • Benitez, Vanesa
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The 2nd International Electronic Conference On Foods - "Future Foods And Food Technologies For A Sustainable World" - 25/4/2022

10.3390/foods2021-10975 Ver en origen

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Última actualización de los datos: 18/03/24 18:56