Fernández Pintor, Begoña begona.fernandez@urjc.es

Actividades

Edible Flowers in Modern Gastronomy: A Study of Their Volatilomic Fingerprint and Potential Health Benefits

  • Fernandez-Pintor, Begona
  • Perestelo, Rosa
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Sierra, Isabel
  • Camara, Jose S

Molecules - 17/4/2025

40333778 Ver en origen

  • ISSN 14203049

Simultaneous Determination of 23 Pyrrolizidine and Tropane Alkaloids in Infusions from Dry Edible Flowers Using Optimized μSPEed® Microextraction Prior to Their Analysis by UHPLC-IT-MS/MS

  • Fernández-Pintor, B
  • Morante-Zarcero, S
  • Sierra, I

Foods - 1/6/2024

10.3390/foods13111740 Ver en origen

  • ISSN 23048158

Determination of atropine and scopolamine in honey using a miniaturized polymer-based solid-phase extraction protocol prior to the analysis by HPLC-MS/MS

  • Fernández-Pintor, B.
  • Paniagua, G.
  • Gañán, J.
  • Morante-Zarcero, S.
  • Garcinuño, R.M.
  • Fernández, P.
  • Sierra, I.
... Ver más Contraer

Polymer - 1/1/2024

Editor: Elsevier Ltd

10.1016/j.polymer.2024.126904 Ver en origen

  • ISSN 00323861
  • ISSN/ISBN 0032-3861

Evaluation of the thermal stability and transfer rate of pyrrolizidine alkaloids during the brewing of herbal infusions contaminated with Echium vulgare and Senecio vulgaris weeds

  • Fernandez-Pintor, Begona
  • Casado, Natalia
  • Morante-Zarcero, Sonia
  • Sierra, Isabel

Food Control - 12/6/2023

10.1016/j.foodcont.2023.109926 Ver en origen

  • ISSN 09567135

Quick and Green Microextraction of Pyrrolizidine Alkaloids from Infusions of Mallow, Calendula, and Hibiscus Flowers Using Ultrahigh-Performance Liquid Chromatography Coupled to Tandem Mass Spectrometry Analysis

  • Casado, N
  • Fernández-Pintor, B
  • Morante-Zarcero, S
  • Sierra, I

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY (p. 7826-7841) - 29/6/2022

10.1021/acs.jafc.2c02186 Ver en origen

  • ISSN 00218561

Este/a investigador/a no tiene libros.

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Este/a investigador/a no tiene congresos.

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Avances en la evaluación de alcaloides tóxicos de plantas en alimentos y efecto del almacenamiento, procesado y preparación culinaria. Estrategias verdes para su análisis.

  • Sousa Camara, Jose (Investigador/a)
  • Rodríguez Castaño, Jesús Miguel (Investigador/a)
  • Casado Hidalgo, Gema (Investigador/a)
  • Vera Baquero, Fernando Leonardo (Investigador/a)
  • Gañán Aceituno, Judith (Investigador/a)
  • Morante Zarcero, Sonia (Investigador/a)
  • Fernández Pintor, Begoña (Investigador/a)
  • González Gómez, Lorena (Investigador/a)
  • Martínez García, Isabel (Investigador/a)
  • Pérez Quintanilla, Damián (Investigador/a)
  • Sierra Alonso, María Isabel (Investigador principal (IP))
  • Casado Navas, Natalia (Investigador/a)
  • Martínez García, Gonzalo (Investigador/a)
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Ejecución: 01-09-2023 - 31-08-2027

  • iMarina

Este/a investigador/a no tiene tesis dirigidas.

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 9/11/25 1:45