Añon Novillo, Ana ana.anon@upm.es
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Effect of five enological practices and of the general phenolic composition on fermentation-related aroma compounds in Mencia young red wines
- Revilla Garcia, Eugenio
- Anon, Ana
- Lopez, Jorge F
- Hernando, Diego
- Orriols, Ignacio
- Revilla, Eugenio
- Losada, Manuel M
Food Chemistry (p. 268-275) - 1/1/2014
10.1016/j.foodchem.2013.10.056 View at source
- ISSN 03088146
Influence of some oenological practices on the aromatic and sensorial characteristics of white Verdejo wines
- Revilla Garcia, Eugenio
- Losada, Manuel M
- Lopez, Jorge F
- Anon, Ana
- Andres, Jesus
International Journal Of Food Science And Technology (p. 1826-1834) - 1/9/2012
10.1111/j.1365-2621.2012.03038.x View at source
- ISSN 09505423
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INFLUENCE OF FIVE ENOLOGICAL PRACTICES ON ELEVEN SENSORY DESCRIPTORS IN MENCIA RED WINES
- Eugenio Revilla García
- Elena Falqué
- AÑON NOVILLO, ANA
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
- LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.
9/9/2012
- iMarina
Influencia de cinco prácticas enológicas sobre los aromas de origen fermentativo y la composición fenólica de vinos tintos de Mencía
- Montserrat Íñiguez
- Ignacio Orriols
- Eugenio Revilla
- AÑON NOVILLO, ANA
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
- LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.
Actas Del 35º Congreso Mundial De La Viña Y Del Vino - 1/1/2012
- iMarina
Influencia de cinco técnicas enológicas en parámetros relacionados con la acidez y el color en vinos tintos de Mencía
- Eugenio Revilla García
- AÑON NOVILLO, ANA
- ANDRES CORTES, JESUS
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO
- LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE FCO.
Actas Del 34º Congreso Mundial De La Vid Y Del Vino (p. 1-4) - 1/2/2011
- iMarina
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Modelización de la respuesta agronómica y fisiológica de nueve cultivares de vid en secano y regadío
- AÑON NOVILLO, ANA (Participante)
- LOSADA ARIAS, MANUEL MAXIMINO (Participante)
- DE LA FUENTE LLOREDA, MARIO (Participante)
- SOTES RUIZ, VICENTE (Participante)
- Ruiz García, Constantino (Participante)
- BAEZA TRUJILLO, PILAR (Investigador principal (IP))
Period: 01-01-2009 - 31-12-2011
Type of funding: National
- iMarina
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