Lavega Gonzalez, Rebeca rebeca.lavega@uam.es

Actividades

Odor Profile of Four Cultivated and Freeze-Dried Edible Mushrooms by Using Sensory Panel, Electronic Nose and GC-MS

  • Gomez, Inmaculada
  • Lavega Gonzalez, Rebeca
  • Tejedor-Calvo, Eva
  • Perez Clavijo, Margarita
  • Carrasco, Jaime;

J Fungi (Basel) - 1/9/2022

10.3390/jof8090953 Ver en origen

  • ISSN 2309608X

Holistic assessment of the microbiome dynamics in the substrates used for commercial champignon (Agaricus bisporus) cultivation

  • Carrasco J., García-Delgado C., Lavega R., Tello M.L., De Toro M., Barba-Vicente V., Rodríguez-Cruz M.S., Sánchez-Martín M.J., Pérez M., Preston G.M.

Microbial Biotechnology (p. 1933-1947) - 1/11/2020

10.1111/1751-7915.13639 Ver en origen

  • ISSN 17517907

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Última actualización de los datos: 19/03/24 0:54