Lazaro Garcia, Rosa Pilar rosa.lazaro@upm.es

Actividades

Particle size and heat treatment of barley in diets for early-weaned piglets

  • Medel, P
  • Garcia, M
  • Lazaro, R
  • de Blas, C
  • Mateos, GG

Animal Feed Science And Technology (p. 13-21) - 10/4/2000

10.1016/s0377-8401(00)00111-5 Ver en origen

  • ISSN 03778401

Influence of source and percentage of fat added to diet on performance and fatty acid composition of egg yolks of two strains of laying hens

  • Grobas, S
  • Mendez, J
  • Lazaro, R
  • de Blas, C
  • Mateos, GG;

Poultry Science (p. 1171-1179) - 1/1/2001

10.1093/ps/80.8.1171 Ver en origen

  • ISSN 00325791

The feasibility of using nutritional modifications to replace drugs in poultry feeds

  • Mateos, GG
  • Lazaro, R
  • Gracia, MI;

Journal Of Applied Poultry Research (p. 437-452) - 1/1/2002

10.1093/japr/11.4.437 Ver en origen

  • ISSN 10566171

Effect of sex and terminal sire genotype on performance, carcass characteristics, and meat quality of pigs slaughtered at 117 kg body weight

  • Latorre, M A
  • Lazaro, R
  • Gracia, M I
  • Nieto, M
  • Mateos, G G

Meat Science (p. 1369-1377) - 1/1/2003

10.1016/s0309-1740(03)00059-7 Ver en origen

  • ISSN 03091740

Heat processing of barley and enzyme supplementation of diets for broilers

  • Gracia, M I
  • Latorre, M A
  • Garcia, M
  • Lazaro, R
  • Mateos, G G

Poultry Science (p. 1281-1291) - 1/1/2003

10.1093/ps/82.8.1281

  • ISSN 00325791
  • iMarina

Influence of enzymes on performance and digestive parameters of broilers fed rye-based diets

  • Lazaro, R
  • Garcia, M
  • Medel, P
  • Mateos, G G

Poultry Science (p. 132-140) - 1/1/2003

10.1093/ps/82.1.132

  • ISSN 00325791
  • iMarina

alpha-Amylase supplementation of broiler diets based on corn

  • Gracia, MI
  • Aranibar, MJ
  • Lazaro, R
  • Medel, P
  • Mateos, GG;

Poultry Science (p. 436-442) - 1/1/2003

10.1093/ps/82.3.436 Ver en origen

  • ISSN 00325791

Effect of gender, terminal sire line and age at slaughter on performance, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs

  • Latorre M
  • Medel P
  • Fuentetaja A
  • Lázaro R
  • Mateos G

Animal Science (p. 33-45) - 1/1/2003

10.1017/s1357729800053625 Ver en origen

  • ISSN 13577298

Effect of enzyme addition to wheat-, barley-and rye-based diets on nutrient digestibility and performance of laying hens

  • Lazaro, R
  • Garcia, M
  • Aranibar, M J
  • Mateos, G G

British Poultry Science (p. 256-265) - 1/5/2003

10.1080/0007166031000085616 Ver en origen

  • ISSN 00071668

The effects of gender and slaughter weight on the growth performance, carcass traits, and meat quality characteristics of heavy pigs

  • Latorre, MA
  • Lazaro, R
  • Valencia, DG
  • Medel, P
  • Mateos, GG;

Journal Of Animal Science (p. 526-533) - 1/1/2004

10.2527/2004.822526x

  • ISSN 00218812
  • iMarina

Este/a investigador/a no tiene libros.

Presencia de hexaclorobenceno (HCB) y hexaclorociclohexano (HCH) en frutas y verduras españolas

  • S Bayarri
  • A Ariño
  • A Herrera
  • María P Conchello
  • Rosa Lázaro García

I Congreso Internacional De Tecnología Y Calidad Alimentarias. Residuos Fitosanitarios En Alimentos: Actas. [Celebrado En] Salical 95. Albelda De Iregua, La Rioja, 26-30 De Abril De 1995] (p. 125-129) - 1/1/1995

  • iMarina

Determinación de PCBs en alimentos preparados de la dieta española

  • S Bayarri
  • A Ariño
  • María P Conchello
  • A Herrera
  • Rosa Lázaro García

I Congreso Internacional De Tecnología Y Calidad Alimentarias. Residuos Fitosanitarios En Alimentos: Actas. [Celebrado En] Salical 95. Albelda De Iregua, La Rioja, 26-30 De Abril De 1995] (p. 233-239) - 1/1/1995

  • iMarina

Estudio de la contaminación por residuos de HCB y HCH en alimentos grasos preparados de la dieta española

  • S Bayarri
  • A Ariño
  • A Herrera
  • María P Conchello
  • Rosa Lázaro García

I Congreso Internacional De Tecnología Y Calidad Alimentarias. Residuos Fitosanitarios En Alimentos: Actas. [Celebrado En] Salical 95. Albelda De Iregua, La Rioja, 26-30 De Abril De 1995] (p. 283-290) - 1/1/1995

  • iMarina

Nutrición y alimentación de avicultura complementaria: patos

  • Rosa Lázaro García, B Vicente, Joan Capdevila

Avances En Nutrición Y Alimentación Animal (p. 345-396) - 1/1/2004

  • iMarina

Nutrición y alimentación de avicultura complementaria: codornices

  • Rosa Lázaro García, M P Serrano, Joan Capdevila

Avances En Nutrición Y Alimentación Animal / Coord. Por Paloma García Rebollar, Carlos De Blas Beorlegui, Gonzalo González Mateos (p. 369-408) - 1/1/2005

  • iMarina

Estudio preliminar para identificar el origen de las harinas de soja mediante tecnología Nirs y medición del color

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Xxxix Jornadas De Estudio: Xiii Jornadas Sobre Producción Animal, Zaragoza, 12 Y 13 De Mayo De 2009 / Coord. Por Margalida Joy Torrens, Vol. 1 (p. 217-219-219) - 1/1/2009

  • iMarina

Utilización del análisis de componentes principales para investigar el origen de harinas de soja de diferentes países

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Xxxix Jornadas De Estudio: Xiii Jornadas Sobre Producción Animal, Zaragoza, 12 Y 13 De Mayo De 2009 / Coord. Por Margalida Joy Torrens, Vol. 1 (p. 226-228-228) - 1/1/2009

  • iMarina

Effects of heat processing of corn and rice of faecal digestiblity of nutrients and adipose tissue fatty acid composition in young pigs

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo
  • MENOYO LUQUE, DAVID

Journal Of Animal Science (p. 233-233) - 7/7/2008

  • ISSN 00218812
  • iMarina

Effect of gender and slaughter weight on meat quality and weight loss of hams during rapening in Iberian pigs reared under intensive production systems

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo
  • MENOYO LUQUE, DAVID

Journal Of Animal Science (p. 319-319) - 7/7/2008

  • ISSN 00218812
  • iMarina

Pea protein as a substitute of soybean protein in diets for young pigs: effects on nutrient digestibility and digestive traits

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Journal Of Animal Science (p. 178-178) - 7/7/2008

  • ISSN 00218812
  • iMarina

Influence of micronization (fine grinding) of soybean meal and fullfat soybean on nutrient digestiblity and digestive traits in young pigs

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Journal Of Animal Science (p. 448-448) - 7/7/2008

  • ISSN 00218812
  • iMarina

Effect of castration of females on meat quality and fatty acid profile of backfat in Iberian pigs reared under intensive production systems

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Journal Of Animal Science (p. 37-37) - 7/7/2008

  • ISSN 00218812
  • iMarina

Influence of feed form and fiber inclusiš®n in the diet on wš¢ter intake and feed intake of chicks

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Poultry Science 87 (1) (p. 292-292) - 20/7/2008

  • iMarina

Productive performance and egg quality of Brown laying hens from fifty-eicht to seventy-three weeks of age as influenced by level and source of calcium in the diet

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Poultry Science 87 (1) (p. 90-90) - 20/7/2008

  • iMarina

Influence of micronization (fine grinding) of soybean meal and fullfat soybean on ileal digestiblity of amino acids in broiler chickens

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Poultry Science (p. 93-93) - 20/7/2008

  • ISSN 00325791
  • iMarina

Influencia de la fuente de almidón y proteína del pienso sobre la dgiestiblidad de los nutrientes y rendimiento productivo de lechones

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Itea 29 (1), 238-240 (p. 238-240) - 12/5/2009

  • iMarina

Estudio comparativo del contenido en azúcares (sacarosa, estaquiosa y rafinosa) de la harina de soja según procedencia

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
  • González Mateos, Gonzalo

Itea 29 (1), 211-213 (p. 265-267) - 12/5/2009

  • iMarina

Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.

Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.

Utilización de Materias Primas Tradicionales (Arroz, Guisantes y Derivados de Soja) de Primeras Edades de Lechones y Pollitos. Efectos sobre la Fisiología Digestiva y la Productividad

  • PEREZ SERRANO, MARTINA (Participante)
  • WISEMAN ., JULIAN (Participante)
  • CENTENO MARTINEZ, CARMEN (Participante)
  • Camara Garcia, Lourdes (Miembro del equipo de trabajo)
  • García Rebollar, Paloma (Participante)
  • MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
  • González Mateos, Gonzalo (Investigador principal (IP))
... Ver más Contraer

Ejecución: 01-01-2009 - 31-12-2011

Tipo: Nacional

  • iMarina

Efectos de la tecnología y composición del pienso sobre la productividad y los procesos digestivos en aves y lechones jóvenes

  • PEREZ SERRANO, MARTINA (Participante)
  • ANGEL GONZALEZ, ROSALINA (Participante)
  • CENTENO MARTINEZ, CARMEN (Participante)
  • García Rebollar, Paloma (Participante)
  • Camara Garcia, Lourdes (Participante)
  • MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
  • González Mateos, Gonzalo (Investigador principal (IP))
... Ver más Contraer

Ejecución: 01-01-2012 - 31-12-2014

Tipo: Nacional

Importe financiado: 205700,00 Euros.

  • iMarina

PRAN. Tecnologías de manejo, nutrición y genética para optimizar la producción de alimentos de origen animal característicos de la dieta mediterránea

  • Bermejo Poza, Rubén (Participante)
  • Luna Acuña, Nayra (Participante)
  • Chávez Arrese, Stephanie Fernanda (Participante)
  • Pérez Álvarez, Patricia (Participante)
  • Núñez Uzquiano, Nuria (Participante)
  • NAVARRO MARCOS, CARLOS (Participante)
  • FARIAS KOVAC, CARLOS EDUARDO (Participante)
  • Carrasco Cando, Ángela Magali (Participante)
  • Riahi ., Manel (Participante)
  • Guenaoui ., Mohamed (Participante)
  • HERRERO ENCINAS, JAVIER (Participante)
  • Martínez de Rioja Gardeazábal, Covadonga (Participante)
  • Martínez Guijarro, Paula (Participante)
  • Otero Villalba, Ainhoa (Participante)
  • González Jordán, Javier (Participante)
  • Kühn ., Gianna Catherina (Participante)
  • TORO IBAÑEZ, MIGUEL ANGEL (Participante)
  • EVAN ROZADA, TRINIDAD DE (Participante)
  • GARRIDO IZARD, MIGUEL (Participante)
  • Fernandez De Juan, Alvaro (Participante)
  • PEREZ PARDO, TOMAS (Participante)
  • OCASIO VEGA, CESAR ENRIQUE (Participante)
  • González Mateos, Gonzalo (Participante)
  • BLAS BEORLEGUI, JUAN CARLOS DE (Investigador principal (IP))
  • VILLARROEL ROBINSON, MORRIS RICARDO (Participante)
  • VILLAMIDE DIAZ, MARIA JESUS (Participante)
  • CARABAÑO LUENGO, ROSA MARIA (Participante)
  • CARRO TRAVIESO, MARIA DOLORES (Participante)
  • Camara Garcia, Lourdes (Participante)
  • BUXADE CARBO, Carlos Isidro (Participante)
  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
  • NICODEMUS MARTIN, NURIA (Participante)
  • ALVIR MORENCOS, MARIA REMEDIOS (Participante)
  • GONZALEZ CANO, JAVIER (Participante)
  • DAZA ANDRADA, ARGIMIRO (Participante)
  • DELGADO MORCILLO, Mª REBECA (Participante)
  • GARCIA ALONSO, JAVIER (Participante)
  • MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
  • GARCIA REBOLLAR, MARIA DEL PILAR (Participante)
... Ver más Contraer

Ejecución: 01-10-2014 - 30-09-2018

Tipo: Regional

Importe financiado: 241619,30 Euros.

  • iMarina

Estrategias nutricionales para mejorar la funcionalidad del tracto gastrointestinal, el estado sanitario y la eficiencia en aves y ganado porcino

  • González Mateos, Gonzalo (Investigador principal (IP))
  • García Rebollar, Paloma (Participante)
  • MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)

Ejecución: 01-01-2015 - 31-12-2018

Tipo: Nacional

Importe financiado: 254100,00 Euros.

  • iMarina

Aditivos fitogénicos en la nutrición de pollos broiler

  • MALDONADO ORTIZ, ALEXIS JOEL (Miembro del equipo de trabajo)
  • HERRERO ENCINAS, JAVIER (Miembro del equipo de trabajo)
  • SEVILLANO QUINTERO, FERNANDO (Miembro del equipo de trabajo)
  • MENOYO LUQUE, DAVID (Investigador principal (IP))
  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
  • CALLEJO RAMOS, ANTONIO (Participante)
  • González Mateos, Gonzalo (Miembro del equipo de trabajo)
... Ver más Contraer

Ejecución: 01-09-2021 - 31-08-2024

Tipo: Nacional

Importe financiado: 227398,93 Euros.

  • iMarina

Concentrado de proteína de guisante como sustituto de productos de soja en dietas de lechones y pollos

  • LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Director)
  • González Mateos, Gonzalo (Director) Doctorando: GARCIA VALENCIA, Diego

1/1/2008

  • iMarina

A study of factors that influence growth performance and carcass and meat quality of iberian pigs reared under intensive management systems : Estudio de los factores que influyen sobre la productividad y la calidad de la canal y la carne de cerdo Ibérico

  • Rosa Lázaro García (Director)
  • Gonzalo González Mateos (Director) Doctorando: Martina Pérez Serrano

1/1/2008

  • iMarina

Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.

Última actualización de los datos: 18/03/24 10:35