Lazaro Garcia, Rosa Pilar rosa.lazaro@upm.es
Actividades
- Artículos 52
- Libros 0
- Capítulos de libro 7
- Congresos 38
- Documentos de trabajo 0
- Informes técnicos 0
- Proyectos de investigación 5
- Tesis dirigidas 2
- Patentes o licencias de software 0
Apparent Ileal Digestibility of Energy, Nitrogen, and Amino Acids of Soybean Meals of Different Origin in Broilers
- de Coca-Sinova, A.
- Valencia, D. G.
- Jimenez-Moreno, E.
- Lazaro, R.
- Mateos, G. G.;
Poultry Science (p. 2613-2623) - 1/12/2008
10.3382/ps.2008-00182 Ver en origen
- ISSN 00325791
Cereal type and heat processing of the cereal affect nutrient digestibility and dynamics of serum insulin and ghrelin in weanling pigs
- Argente Oliver, Jesús
- Menoyo, D
- Serrano, M P
- Barrios, V
- Valencia, D G
- Lazaro, R
- Argente, J
- Mateos, G G
Journal Of Animal Science (p. 2793-2800) - 1/9/2011
10.2527/jas.2010-3475 Ver en origen
- ISSN 00218812
Comparative study of two analytical procedures for the determination of acid insoluble ash for evaluation of nutrient retention in broilers
- de Coca-Sinova, A
- Mateos, G G
- Gonzalez-Alvarado, J M
- Centeno, C
- Lazaro, R
- Jimenez-Moreno, E
Spanish Journal Of Agricultural Research (p. 761-768) - 1/1/2011
10.5424/sjar/20110903-439-10 Ver en origen
- ISSN 1695971X
Critical Review of the Procedures Used for Estimation of the Energy Content of Diets and Ingredients in Poultry
- Mateos G
- Cámara L
- Fondevila G
- Lázaro R
Journal Of Applied Poultry Research (p. 506-525) - 1/9/2019
10.3382/japr/pfy025 Ver en origen
- ISSN 10566171
Effect of castration on productive performance, carcass characteristics and meat quality of Iberian pig females reared under intensive management systems
- Serrano, M. P.
- Valencia, D. G.
- Fuentetaja, A.
- Lazaro, R.
- Mateos, G. G.;
Livestock Science (p. 147-153) - 1/1/2009
10.1016/j.livsci.2008.11.001 Ver en origen
- ISSN 18711413
Effect of dietary fiber and fat on performance and digestive traits of broilers from one to twenty-one days of age
- Jimenez-Moreno, E.
- Gonzalez-Alvarado, J. M.
- Gonzalez-Serrano, A.
- Lazaro, R.
- Mateos, G. G.;
Poultry Science (p. 2562-2574) - 1/1/2009
10.3382/ps.2009-00179 Ver en origen
- ISSN 00325791
Effect of energy concentration on growth performance and carcass quality of Iberian pigs reared under intensive conditions
- Serrano, M. P.
- Camara, L.
- Valencia, D. G.
- Lazaro, R.
- Latorre, M. A.
- Mateos, G. G.;
Spanish Journal Of Agricultural Research (p. 405-416) - 13/6/2013
10.5424/sjar/2013112-3374 Ver en origen
- ISSN 1695971X
Effect of enzyme addition to wheat-, barley-and rye-based diets on nutrient digestibility and performance of laying hens
- Lazaro, R
- Garcia, M
- Aranibar, M J
- Mateos, G G
British Poultry Science (p. 256-265) - 1/5/2003
10.1080/0007166031000085616 Ver en origen
- ISSN 00071668
Effect of gender and castration of females and slaughter weight on performance and carcass and meat quality of Iberian pigs reared under intensive management systems
- Serrano, M. P.
- Valencia, D. G.
- Fuentetaja, A.
- Lazaro, R.
- Mateos, G. G.;
Meat Science (p. 1122-1128) - 1/1/2008
10.1016/j.meatsci.2008.05.005 Ver en origen
- ISSN 03091740
Effect of gender, terminal sire line and age at slaughter on performance, carcass characteristics and meat quality of heavy pigs
- Latorre M
- Medel P
- Fuentetaja A
- Lázaro R
- Mateos G
Animal Science (p. 33-45) - 1/1/2003
10.1017/s1357729800053625 Ver en origen
- ISSN 13577298
Este/a investigador/a no tiene libros.
Determinación de PCBs en alimentos preparados de la dieta española
- S Bayarri
- A Ariño
- María P Conchello
- A Herrera
- Rosa Lázaro García
I Congreso Internacional De Tecnología Y Calidad Alimentarias. Residuos Fitosanitarios En Alimentos: Actas. [Celebrado En] Salical 95. Albelda De Iregua, La Rioja, 26-30 De Abril De 1995] (p. 233-239) - 1/1/1995
- iMarina
Estudio de la contaminación por residuos de HCB y HCH en alimentos grasos preparados de la dieta española
- S Bayarri
- A Ariño
- A Herrera
- María P Conchello
- Rosa Lázaro García
I Congreso Internacional De Tecnología Y Calidad Alimentarias. Residuos Fitosanitarios En Alimentos: Actas. [Celebrado En] Salical 95. Albelda De Iregua, La Rioja, 26-30 De Abril De 1995] (p. 283-290) - 1/1/1995
- iMarina
Estudio preliminar para identificar el origen de las harinas de soja mediante tecnología Nirs y medición del color
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Xxxix Jornadas De Estudio: Xiii Jornadas Sobre Producción Animal, Zaragoza, 12 Y 13 De Mayo De 2009 / Coord. Por Margalida Joy Torrens, Vol. 1 (p. 217-219-219) - 1/1/2009
- iMarina
Nutrición y alimentación de avicultura complementaria: codornices
- Rosa Lázaro García, M P Serrano, Joan Capdevila
Avances En Nutrición Y Alimentación Animal / Coord. Por Paloma García Rebollar, Carlos De Blas Beorlegui, Gonzalo González Mateos (p. 369-408) - 1/1/2005
- iMarina
Nutrición y alimentación de avicultura complementaria: patos
- Rosa Lázaro García, B Vicente, Joan Capdevila
Avances En Nutrición Y Alimentación Animal (p. 345-396) - 1/1/2004
- iMarina
Presencia de hexaclorobenceno (HCB) y hexaclorociclohexano (HCH) en frutas y verduras españolas
- S Bayarri
- A Ariño
- A Herrera
- María P Conchello
- Rosa Lázaro García
I Congreso Internacional De Tecnología Y Calidad Alimentarias. Residuos Fitosanitarios En Alimentos: Actas. [Celebrado En] Salical 95. Albelda De Iregua, La Rioja, 26-30 De Abril De 1995] (p. 125-129) - 1/1/1995
- iMarina
Utilización del análisis de componentes principales para investigar el origen de harinas de soja de diferentes países
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Xxxix Jornadas De Estudio: Xiii Jornadas Sobre Producción Animal, Zaragoza, 12 Y 13 De Mayo De 2009 / Coord. Por Margalida Joy Torrens, Vol. 1 (p. 226-228-228) - 1/1/2009
- iMarina
Chemical characteristics of soybean meals available in the European Union market: A 2015 survey
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Poultry Science 95 (E-Supl.19: 28 (p. 28-28) - 11/7/2016
- iMarina
DIFERENCIAS EN COMPOSICION QUÍMICA Y RELACIONES CON LA CALIDAD DE LA PROTEINA DE LAS HARINAS DE SOJA SEGÚN ORIGEN
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Itea 15 (1), 195-197 (p. 243-245) - 14/5/2013
- iMarina
Differences among origins on nutritional and quality parameters of soybean meal
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Poultry Science 90, 57 (p. 57-57) - 10/7/2011
- iMarina
EFECTO DE LA DL-METIONINA Y LA HIDROXI-ANÁLOGA DE LA DL-METIONINA SOBRE LA PRODUCTIVIDAD EN POLLOS DE ENGORDE
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Itea Xiv Jornadas Sobre Producción Animal (p. 1-3) - 17/5/2011
- iMarina
Effect of castration of females on meat quality and fatty acid profile of backfat in Iberian pigs reared under intensive production systems
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Journal Of Animal Science (p. 37-37) - 7/7/2008
- ISSN 00218812
- iMarina
Effect of gender and slaughter weight on meat quality and weight loss of hams during rapening in Iberian pigs reared under intensive production systems
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
- MENOYO LUQUE, DAVID
Journal Of Animal Science (p. 319-319) - 7/7/2008
- ISSN 00218812
- iMarina
Effect of origin of soybean meal and enzyme supplementation of the diet on growth performance of turkey poults from 1 to 28 days of age
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Poultry Science, 88 (1): 1-232 (p. 1-232) - 20/7/2009
- iMarina
Effect of the soybean meal origino n growth performance of broilers
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Poultry Science, 88 (1): 1-232 (p. 1-232) - 20/7/2009
- iMarina
Effects of dietary oat hulls and sugar beet pulp on productive performance and nutrient digestibility of broilers from 1 to 42 d of age
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
Poultry Science, 89 (1): 495 (p. 495-495) - 11/7/2010
- iMarina
Effects of heat processing of corn and rice of faecal digestiblity of nutrients and adipose tissue fatty acid composition in young pigs
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR
- González Mateos, Gonzalo
- MENOYO LUQUE, DAVID
Journal Of Animal Science (p. 233-233) - 7/7/2008
- ISSN 00218812
- iMarina
Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.
Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.
Aditivos fitogénicos en la nutrición de pollos broiler
- MALDONADO ORTIZ, ALEXIS JOEL (Miembro del equipo de trabajo)
- HERRERO ENCINAS, JAVIER (Miembro del equipo de trabajo)
- SEVILLANO QUINTERO, FERNANDO (Miembro del equipo de trabajo)
- MENOYO LUQUE, DAVID (Investigador principal (IP))
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
- CALLEJO RAMOS, ANTONIO (Participante)
- González Mateos, Gonzalo (Miembro del equipo de trabajo)
Ejecución: 01-09-2021 - 31-08-2024
Tipo: Nacional
Importe financiado: 227398,93 Euros.
- iMarina
Efectos de la tecnología y composición del pienso sobre la productividad y los procesos digestivos en aves y lechones jóvenes
- PEREZ SERRANO, MARTINA (Participante)
- ANGEL GONZALEZ, ROSALINA (Participante)
- CENTENO MARTINEZ, CARMEN (Participante)
- García Rebollar, Paloma (Participante)
- Camara Garcia, Lourdes (Participante)
- MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
- González Mateos, Gonzalo (Investigador principal (IP))
Ejecución: 01-01-2012 - 31-12-2014
Tipo: Nacional
Importe financiado: 205700,00 Euros.
- iMarina
Estrategias nutricionales para mejorar la funcionalidad del tracto gastrointestinal, el estado sanitario y la eficiencia en aves y ganado porcino
- González Mateos, Gonzalo (Investigador principal (IP))
- García Rebollar, Paloma (Participante)
- MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
Ejecución: 01-01-2015 - 31-12-2018
Tipo: Nacional
Importe financiado: 254100,00 Euros.
- iMarina
PRAN. Tecnologías de manejo, nutrición y genética para optimizar la producción de alimentos de origen animal característicos de la dieta mediterránea
- Bermejo Poza, Rubén (Participante)
- Luna Acuña, Nayra (Participante)
- Chávez Arrese, Stephanie Fernanda (Participante)
- Pérez Álvarez, Patricia (Participante)
- Núñez Uzquiano, Nuria (Participante)
- NAVARRO MARCOS, CARLOS (Participante)
- FARIAS KOVAC, CARLOS EDUARDO (Participante)
- Carrasco Cando, Ángela Magali (Participante)
- Riahi ., Manel (Participante)
- Guenaoui ., Mohamed (Participante)
- HERRERO ENCINAS, JAVIER (Participante)
- Martínez de Rioja Gardeazábal, Covadonga (Participante)
- Martínez Guijarro, Paula (Participante)
- Otero Villalba, Ainhoa (Participante)
- González Jordán, Javier (Participante)
- Kühn ., Gianna Catherina (Participante)
- TORO IBAÑEZ, MIGUEL ANGEL (Participante)
- EVAN ROZADA, TRINIDAD DE (Participante)
- GARRIDO IZARD, MIGUEL (Participante)
- Fernandez De Juan, Alvaro (Participante)
- PEREZ PARDO, TOMAS (Participante)
- OCASIO VEGA, CESAR ENRIQUE (Participante)
- González Mateos, Gonzalo (Participante)
- BLAS BEORLEGUI, JUAN CARLOS DE (Investigador principal (IP))
- VILLARROEL ROBINSON, MORRIS RICARDO (Participante)
- VILLAMIDE DIAZ, MARIA JESUS (Participante)
- CARABAÑO LUENGO, ROSA MARIA (Participante)
- CARRO TRAVIESO, MARIA DOLORES (Participante)
- Camara Garcia, Lourdes (Participante)
- BUXADE CARBO, Carlos Isidro (Participante)
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
- NICODEMUS MARTIN, NURIA (Participante)
- ALVIR MORENCOS, MARIA REMEDIOS (Participante)
- GONZALEZ CANO, JAVIER (Participante)
- DAZA ANDRADA, ARGIMIRO (Participante)
- DELGADO MORCILLO, Mª REBECA (Participante)
- GARCIA ALONSO, JAVIER (Participante)
- MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
- GARCIA REBOLLAR, MARIA DEL PILAR (Participante)
Ejecución: 01-10-2014 - 30-09-2018
Tipo: Regional
Importe financiado: 241619,30 Euros.
- iMarina
Utilización de Materias Primas Tradicionales (Arroz, Guisantes y Derivados de Soja) de Primeras Edades de Lechones y Pollitos. Efectos sobre la Fisiología Digestiva y la Productividad
- PEREZ SERRANO, MARTINA (Participante)
- WISEMAN ., JULIAN (Participante)
- CENTENO MARTINEZ, CARMEN (Participante)
- Camara Garcia, Lourdes (Miembro del equipo de trabajo)
- García Rebollar, Paloma (Participante)
- MENOYO LUQUE, DAVID (Participante)
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Participante)
- González Mateos, Gonzalo (Investigador principal (IP))
Ejecución: 01-01-2009 - 31-12-2011
Tipo: Nacional
- iMarina
A study of factors that influence growth performance and carcass and meat quality of iberian pigs reared under intensive management systems : Estudio de los factores que influyen sobre la productividad y la calidad de la canal y la carne de cerdo Ibérico
- Rosa Lázaro García (Director)
- Gonzalo González Mateos (Director) Doctorando: Martina Pérez Serrano
1/1/2008
- iMarina
Concentrado de proteína de guisante como sustituto de productos de soja en dietas de lechones y pollos
- LAZARO GARCIA, ROSA PILAR (Director)
- González Mateos, Gonzalo (Director) Doctorando: GARCIA VALENCIA, Diego
1/1/2008
- iMarina
Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.
Grupos de investigación
-
Producción Animal
Rol: Miembro
Perfiles de investigador/a
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