Chaya Romero, Carolina carolina.chaya@upm.es
Actividades
- Artículos 55
- Libros 1
- Capítulos de libro 3
- Congresos 55
- Documentos de trabajo 0
- Informes técnicos 0
- Proyectos de investigación 13
- Tesis dirigidas 2
- Patentes o licencias de software 0
Volatile and Sensory Characterization of La Mancha Trujillo Melons over Three Consecutive Harvests
- Valverde, MAF
- Sanchez-Palomo, E
- Alises, MO
- Romero, CC
- Gonzalez-Vinas, MA
Foods - 1/1/2021
10.3390/foods10081683 Ver en origen
- ISSN 23048158
Vino y emociones: un mirada sobre el impacto del perfil sensorial en la respuesta emocional del consumidor
- Carolina Chaya
- María Moral
Ace: Revista De Enología - 1/1/2018
- ISSN 16974123
- iMarina
Vi i emocions. Una ullada sobre limpacte del perfil sensorial en la resposta emocional del consumidor
- Carolina Chaya
- María Mora
Ace: Revista D'enologia (p. 12-17) - 1/1/2018
- ISSN 0212842X
- iMarina
Using quantitative descriptive analysis and temporal dominance of sensations analysis as complementary methods for profiling commercial blackcurrant squashes
- Ng, M.
- Lawlor, J. B.
- Chandra, S.
- Chaya, C.
- Hewson, L.
- Hort, J.;
Food Quality And Preference (p. 121-134) - 1/9/2012
10.1016/j.foodqual.2012.02.004 Ver en origen
- ISSN 09503293
Use of the STATIS method to analyze time-intensity profiling data
- Chaya, C
- Perez-Hugalde, C
- Judez, L
- Wee, CS
- Guinard, JX
Food Quality And Preference (p. 3-12) - 1/1/2004
10.1016/s0950-3293(03)00219-7 Ver en origen
- ISSN 09503293
Use of multi-intake temporal dominance of sensations (TDS) and temporal dominance of emotions (TDE) protocols to evaluate the influence of different beverage pairings on chocolate
- Isac-Torrente, L
- Martí, J
- Isidro, B
- Lázaro, A
- Chaya, C
International Journal Of Gastronomy And Food Science - 3/2/2023
10.1016/j.ijgfs.2023.100681 Ver en origen
- ISSN 1878450X
Understanding If Differences in Salivary Flow Rate and Total Protein Content Triggered by Biological Factors (Sex and Age) Affect Aroma Perception and the Hedonic and Emotional Response of Wine Consumers
- Criado, Celia
- Munoz-Gonzalez, Carolina
- Mora, Maria
- Fernandez-Ruiz, Virginia
- Chaya, Carolina
- Angeles Pozo-Bayon, Maria;
Foods - 1/1/2022
10.3390/foods11193104 Ver en origen
- ISSN 23048158
The influence of sensory and packaging cues on both liking and emotional, abstract and functional conceptualisations
- Ng, M.
- Chaya, C.
- Hort, J.;
Food Quality And Preference (p. 146-156) - 1/9/2013
10.1016/j.foodqual.2013.03.006 Ver en origen
- ISSN 09503293
The impact of using a written scenario when measuring emotional response to beer
- Dorado, Rocio
- Chaya, Carolina
- Tarrega, Amparo
- Hort, Joanne;
Food Quality And Preference (p. 38-47) - 1/6/2016
10.1016/j.foodqual.2016.01.004 Ver en origen
- ISSN 09503293
The impact of PROP and thermal taster status on the emotional response to beer
- Yang, Qian
- Dorado, Rocio
- Chaya, Carolina
- Hort, Joanne;
Food Quality And Preference (p. 420-430) - 1/9/2018
10.1016/j.foodqual.2018.03.001 Ver en origen
- ISSN 09503293
Sensometría
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
Análisis Sensorial De Alimentos Y Respuesta Del Consumidor (p. 27-122) - 1/1/2022
- iMarina
Respuesta emocional
- MORA, M. and CHAYA, C.
Análisis Sensorial De Alimentos Y Respuesta Del Consumidor (p. 389-402) - 1/1/2022
- iMarina
healthier cereal products: breadmaking with barley flour.
- Carmen Novillo
- CALLEJO GONZALEZ, MARIA JESUS
- RODRIGUEZ BADIOLA, GUILLERMO
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
Cerworld 21st. Book Of Abstracts (p. 147-147) - 15/6/2008
- iMarina
Which factors could influence the consumers? response evoked by red wines on milennials?
- Miguel Ángel Dávila
- Amanda Dupas de Matos
- BRIZ DE FELIPE, TERESA
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
28/7/2019
- iMarina
Visibility of English Academic Studies at University Level
- GONZALEZ GUERRERO, MANUEL
- JORDA MIRO, LUCIA
- DIEGUEZ MARTINEZ, CARMEN
- BATALLA ROSADO, CARMEN ROSA
- HONTORIA FERNANDEZ, CHIQUINQUIRA
- PEREZ ARIAS, JUANA
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
- REY NAVARRO, LUIS
Proceedings (p. 0-0) - 21/9/2015
- iMarina
Time-Intensity profiling of wine models: analysis of variation among products and among panellists.
- María Pérez Jiménez
- Joshelin Bazán
- Gabriel López-Font
- Celia Criado
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
Book Of Abstracts (p. 26-26) - 9/4/2018
- iMarina
Tenth European Sensory and Consumer Science Conference, Turku (Finlandia), 13-16 septiembre, 2022.
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Miembro del comite cientifico)
1/9/2022
- iMarina
Temporal Changes onFood Pairings Perception: A Statis Application on TDS/TDE data.
- J. Martí, L. Isac, B. Isidro, A. Lázaro, C. Chaya
13/6/2022
- iMarina
Tell me what you drink, and I tell you what you feel: Relationship between wine sensory attributes and emotional response in Spanish consumers
- Elena Urdaneta
- CHAYA ROMERO, CAROLINA
22/11/2017
- iMarina
Techno-functional properties of pulse flours and gels at different conditions of pH and calcium.
- D. Moussaoui, C. Badia-Olmos, A. Rizo, C. Chaya, A. Tárrega
1/1/2022
- iMarina
Sentir o no sentir: esa es la cuestión
- Carolina Chaya
8/6/2022
- iMarina
Este/a investigador/a no tiene documentos de trabajo.
Este/a investigador/a no tiene informes técnicos.
VALORACION DE FINCAS EN EL TERMINO MUNICIPAL DE CASPE (ZARAGOZA)
- FERRER LORENZO, JUAN RAMON (Investigador principal (IP))
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador/a)
Ejecución: Desde 01-01-2021
- iMarina
SENSOMETRIA APLICADA
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: 13-05-2019 - 12-03-2020
- iMarina
RECLUTAMIENTO Y SOPORTE EN EVALUACIÓN CON CONSUMIDORES (C)
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 15-03-2022
- iMarina
RECLUTAMIENTO Y SOPORTE EN EVALUACIÓN CON CONSUMIDORES (B)
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 06-05-2022
- iMarina
RECLUTAMIENTO Y SOPORTE EN EVALUACIÓN CON CONSUMIDORES
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 05-11-2019
- iMarina
PANEL DE CONSUMIDORES UPM CONSUM-UPM
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 08-10-2019
- iMarina
Novel concepts development in sustainable protein-enriched foods. Creation of texture driven foods for improving the eating quality and comfort for senior population. MyBeef.
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
- Amparo Tárrega (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 01-01-2019
- iMarina
DIRECCION TECNICA PARA LA IMPLANTACION Y PUESTA EN MARCHA DE UN VIÑEDO DE NUEVA PLANTACIONY ASESORAM
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Investigador principal (IP))
Ejecución: Desde 01-01-2020
- iMarina
BUSQUEDA DE DRIVERS DEL CONSUMIDOR PARA EL DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS EN VINO
- Carolina Chaya Romero (Investigador principal (IP))
- BRIZ DE FELIPE, TERESA (Participante)
Ejecución: Desde 30-10-2017
- iMarina
Consumers’ emotional response evoked by low alcoholic beverages : a methodological approach
- CHAYA ROMERO, CAROLINA (Director)
- Urdaneta Artola, Elena (Director) Doctorando: Mora Gijón, María
1/1/2019
- iMarina
Este/a investigador/a no tiene patentes o licencias de software.
Grupos de investigación
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Innovación y Gestión Empresarial
Rol: Miembro
Perfiles de investigador/a
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